Spørsmål og svar!

 • 18.05.2011
 • kl.20:58

Her er et knippe spørsmål fra kommentarfeltet.
- Fikk du ikke svar på det du lurte på? - Se i spørsmål & svar -kategorien på høyre side.


Hei. lurer på om du kan lage et innlegg om hvordan man striper lyse striper i brunt hår hjemme? Bare for å få litt nyanser i håret.

Jeg anbefaler alltid å gjøre dette hos frisør. Dette fordi vi får alt for mange jenter som har farget håret feil - ujevnt, flekket, ødelagte hår som nesten er umulig å reparere. Dette vil vi helst ikke ha, derfor - gjør dette hos en frisør.
Det finnes rimelige alternativ hos frisøren også: Lærlinger, skoler, være modell.

Kan du være så snill å skrive et innlegg om extension? Eller linke til det om du har skrevet om det tidligere. Har sett på disse micoringene, men synes det høres så vondt ut? Å sove med osv. Hva anbefaler du?
Jeg bruker ruhs sitt tape system selv og er veldig fornøyd!! - Hair talk!
Ellers liker jeg punkt extensions, great lengts og socap (she)


Finnes der shampo som glatter ut håret?
Ja, Tigi har for eksempel en hel serie som jobber med dette. MEN, det blir ikke like rett som med glattetang - du må bruke børste og jobbe deg oppover i håret, da kan du få det glatt ;)

Hva heter kreppetangen din? Og hvor kan man få kjøpt den?
tror det er HH simonsen. Kjøpt på Think hairwear

Kan du vise hvordan man fletter fiskeflette ?
Video finnes på youtube- der har jeg mange filmer;) Se også under videotips , øverst i menyen.

Jeg skal ta extensions, men hvilke bør jeg ta?
Ruhs hair talk

Jeg sliter med fett hår, og jeg har prøvd og dusje oftere og sjeldnere, jeg har prøvd ny shampoo og balsam og ny hårkur men det er ingenting som virker. har du noen tips ?
- Ikke massere hodebunnen når du vasker håret, dette gjør at talgprod. øker
- Avslutte vasken med kaldt vann ;)
- Volumprodukter som løfter håret fra hodebunnen
- Er kostholdet ditt ok ? ;) Pøs på med vann, frukt & grønt.
- Ikke bruk balsam / kur i hodebunn

Jeg lurte bare på hvor du kjøper clipsene dine? Har du noen tips når det gjelder clips? Jeg har tenkt å bruke clips når jeg skal ha håret i flette for å få litt lengre og tykkere flette.

sarashair

;) Og nei, jeg anbefaler ikke define, soyoss, herbal. Ønsker dere sunt, vakkert og sterkt hår er det best å bruke produkter som er laget for nettopp dette. Det finner du hos frisøren, resten kan du vaske bilen din med.. 

25 kommentarer

Skrevet av Maria den 18.05.2011 kl.21:05

Så ikke at du hadde spørrerunde, så spørr om noe nå jeg! Håper du kan svare. Lurer på, det går jo ann å ta pernament med krøller, men lurer på om det går an å gå den andre veien, altså pernament med rett hår? Har krøller selv og retter det ut hver dag, hadde vært veldig bra om det hadde gått an å sluppet det en stund!

Skrevet av Sandracb den 18.05.2011 kl.21:05

Gode svar! :)

Skrevet av den 18.05.2011 kl.21:49

hei, kan du legge ut noen tips for litt anneledes hår for meg som har veeeeeldig langt og mørke brunt hår. jeg vet nesten ingen frisyrer som jeg kan lage på få minutter så kan du gi noen tips? PLIS! hilsen frustert jente som vill bli fin på håret i sommer :)!

Skrevet av elin den 18.05.2011 kl.21:53

kan du laga fler videoa ? :D om hverdags hår og oppsett og om hvordan du sminker huden dine me id minerals

Skrevet av synne! den 18.05.2011 kl.22:12

hei!

jeg skal til oslo i helgen, og jeg lurer på om du vet noen brae butikker der som di selger rettetang. helst ikke for dyr.

jeg har naturlige krøller, den skal ikke ta for lang tid til og ta krøllene ut.

plis hjelp meg.

TUSEN TAKK, UANSETT!

HÅPER DU HAR ETT BRA TIPS TIL MEG , ELSKER BLOGGEN DIN FORESTEN <3

ps: kan du og lage ett innleg med dette spørsmålet, son at det blir lettere for meg og finne svaret. Plis svar fort, jeg reser på fredag.

Skrevet av Therese Selli den 18.05.2011 kl.23:45

Hva er forskjellen mellom Lòreal i dagligvarebutikk og i frisørsalong? Jeg skjønner jo at den i frisørsalongen gir håret mere pleie osv, og man får jo det man betaler for.. P.S Super blogg!

Skrevet av Silje Therese den 19.05.2011 kl.09:17

hva med tresseme, eller hva det heter? jeg synes iallefall det er bedre kvalitet enn elvital og define osv, håret ble letter og jobbe med av tresseme, men mistenker jo også at vi blir "lurt" til at det er kvalitetsprodukter fordi :)

Skrevet av Lisa Marie den 19.05.2011 kl.12:06

Kunne du kommet med et tips om balsamer som ikke tynger håret? Skulle hatt en slik;-)

Skrevet av nora den 19.05.2011 kl.14:59

Vet du om de har " scientific brushing" i norge ? Det er en behandling der de bruker en grov naturbørste, og skraper av all slags dritt som har samlet seg på hodebunnen din som du ikke engang kan se, men som stopper håret fra å vokse, og som kan få håret til å bli fett fortere. :-)

Skrevet av Ingebjørg den 19.05.2011 kl.17:44

Er Tony&Guy shampo og balsam brukbar ?

Skrevet av Benedicte den 19.05.2011 kl.19:05

SPØRSMÅL:

Hvordan vet vi at vi kan tro på frisørene? Jeg har vært hos to forskjellige de siste to årene, og fått helt forskjellige tips og frarådninger. Forvirrende!

Skrevet av Tyra den 19.05.2011 kl.21:29

Elsker bloggen din!

Kan du lage en video der du viser noen frisyrer som en på 13-14 års alderen kan bruke på skolen og om sommeren?

Jeg sliter med å lage frisyrer som er fine som jeg kan bruke på skolen.

Lager bare en fletta/tvinna flette på den ene siden. Det blir litt kjedelig til tider. Jeg ønsker ikke å gå med noe stort oppå hode(vist du skjønner). Jeg syns det er sykt kult men det blir litt feil for en 13 år gammel jente å gå med det!:) Kan du lage en video?

Hilsen fra Tyra(som digger bloggen din)

Skrevet av den 20.05.2011 kl.08:10

Hvorfor sier bestandig frisørene at vi MÅ kjøpe shampoo, balsam, hårkur, varmebeskyttende spray og alt som har med det å gjøre, i frisørsalongen? Det er jo bare tull! Det koster jo en formue. Jeg har brukt vanlig "butikk-shampoo" fra både klesbutikker og matbutikker hele mitt liv, og jeg har kjempesunt, langt og fint hår. Er kjempe fornøyd! Selvfølgelig er det forskjell på en shampoo på europris til 10 kr, og en god shampoo på H&M til 49... Og man skal selvfølgelig kjøpe shampoo avhengig av hvordan håret ditt er. (Uten glans, fett, tørt osv)... Men jeg mener nå at shampoo er nå en gang shampoo, enten den koster 49 kr eller 349 kr.... ;)

Skrevet av Benedicte den 20.05.2011 kl.10:29

Heihei: )

kanskje litt sent å sende inn spm nå, men jeg lurer på en ting. Jeg bruker masse firsør produkter på håret mitt, både shampo, balsam, kur og styling. Men problemet er at produktene funker i noen dager, men så blir bare håret mitt tørt/ fett, flatt og tungt etter jeg har brukt dem i et par dager, dette spesielt med shampoen og balsamen. Er det noe du anbefaler for å bli "kvitt dette" eller hva jeg skal si. For det er litt kjedelig å bruke masse penger på dette for så at det bare skal være bra i noen dager. Jeg kurer håret 1- 2 ganger i uken men forskjellige kurer blant annet wella enrich, joico k- pak. Jeg bruker fuktighetsgivende shampo, balsam og varmebeskyttende fra sebastian og syns de er kjempe bra når jeg først bruker dem. Men det er ikke bare med denne serien det skjer, det har skjedd hver gang så har byttet mye. Lurer på hvorfor?

Jeg har lyst bleket hår som jeg tar ettervekst til frisøren ca en gang i mnd og stusser tuppene.

Skrevet av haldis den 20.05.2011 kl.18:20

hei! Hvordan får du håret til å vokse fortere, og hvordan ble håret ditt så langt ?

DiGgEr BlOgGeN dIn FoReStEn!

Skrevet av den 20.05.2011 kl.19:57

Haldis: Jeg tror det skal hjelpe å spise B-vitaminer hvis du vil at håret skal vokse fortere. Er iallefall verdt forsøket :)

Skrevet av Sunniva den 20.05.2011 kl.23:03

Har du et bra tips til en kur som kan hjelpe heilbleika og slitt hår?

Har helt blondt hår og det vil jo si at det blir slitt. Liker ikke å klippe meg når jeg endelig vil spare til langt hår. Sletter håret hver dag, tips til varmebeskyttelse ? :)

Takk på forhånd !

Skrevet av susanne den 20.05.2011 kl.23:10

hei !

kan du vise den sprayen som retter håret ? og gjerne en link :)

Skrevet av Vilde den 22.05.2011 kl.21:42

Hei!

Jeg har et ekstremt tykt, lang, og brusete hår. Siden det er veldig tørt har jeg bestemt meg for å prøve ut sjampo, balsam og kur fra Redken. Men mitt problem er at det er et hav av Redkenprodukter, og jeg aner ikke hvilken serie jeg skal velge.. Så da lurere jeg på: hvilke serie skal jeg velge for å styrke, dempe og rette håret mitt?

Håper på svar :)

Skrevet av Mona den 23.05.2011 kl.21:02

Hei.

Jeg bruker shampo og balsam fra kms for farget hår, selv om jeg ikke har farget hår. Er det dårlig for håret? Hvis det er det, er det vel bedre å bruke dette enn en billig shampo og balsam fra cubus etc?

Skrevet av den 26.05.2011 kl.16:13

gjelder dette også tresemme , sunsilk , gliss , head and shoulder, wella osv. Forresten er wella butikk , eller frisør sjampo mener og huska at jeg har sett de begge steder ?

Skrevet av elisa den 26.05.2011 kl.17:32

stilig blogg

Skrevet av Stiine! den 28.05.2011 kl.01:11

Maria:

Tenkte jeg heller kunne svare på det, siden det ikke virker som om du får noe svar! ;)

Det går ann og ta permanent retting på håret hos frisøren ja, synes det er veldig praktisk at du gjør det ettersom du retter det hver dag, og det sliter jo mer på håret om du gjør det hver dag, enn om du gjør det permanent :)

Skrevet av Hanna den 01.06.2011 kl.21:36

Hei!

Sånn først: Takk for en opplysende og lærerik blogg!

Jeg lurer på om håret blir tyngre eller altså flatere når man tilfører det mer fuktighet. Mitt hår kunne nok trengt mer fuktighet og jeg har naturlig greit med volum. Problemet er at jeg ikke er spesielt glad i dette og lurer da på om det vil legge seg mer om jeg gir det mye fuktighet. Finnes den noen shampoo eller balsam som kan hjelpe med å tynge på håret?

Skrevet av elin den 06.06.2011 kl.20:06

fins det noen fuktighetsspraya for hår ? og i så fall hvilke er gode ? :D
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits