VINN TIL EN VENN!

 • 21.12.2010
 • kl.09:48Vinn stor gavepakke med produkter fra BIOLINE, Moroccanoil , produkter fra sexyhair og hudpleie fra MD formulations.
Premiene er sponset av leverandør, produktene fra md formulations er sponset av coverbrands.no. 

Vinn denne gavepakken til noen du er glad i !
Skriv hvem du ønsker å gi den til og hvorfor.

Signere med blogg/mailadresse.
Vinner trekkes søndag 26 desember.

201 kommentarer

Skrevet av Malin Cecilia den 21.12.2010 kl.09:58

Ønsker å vinne dette til mamman min:) Hun fortjener en oppfriking med produkter. Hun er ikke å flink til å koste på seg selv, men barna sine.

Skrevet av Oliwiastrz- bloggen om alt den 21.12.2010 kl.09:59

Jeg ønsker å gi denne gaven til mamman min, siden hun er så utrolig herlig ! og hun fortjener det for hun er en fantastisk mor ! :)

Skrevet av Kristin den 21.12.2010 kl.10:00

Jeg ønsker å vinne og gi denne gaven til lillesøstera mi Nina! Grunnen til det er at hun er storforbruker av diverse produkter, og får tilsendt pakker med nye (el "gamle", gode) produkter nesten hver uke, så jeg vet hun hadde satt stooor pris på en sånn gave med spennende nye ting å prøve :-)

Skrevet av Beate G. den 21.12.2010 kl.10:05

den som jeg synes fortjener å vinne dette, er min kjære mor:) hun er snill og god, og fortjener en oppmuntring i hverdagen. denne gavepakken her hadde hun satt utrolig pris på:) hun har alltid kjøpt oppgjennom årene det jeg trengte, og måtte ha. nå er det min mor sin tur til å blit kjemt bort litt med flotte produkter:D

Skrevet av den 21.12.2010 kl.10:08

Hei Sølvi,

dette har ikke noe med konkuransen å gjøre. Men nok en gang er kjempe oppgitt etter å ha vært hos friøsren, for det første klippen var totalt mislykket, klippet alt for mye, beint av og ja alt var veil. Jeg sa maks 1,5cm, og friøsren har klippet ca 4 (det trengtes ikke).. Og fargen ble helt feil, men det går jo ann å ordne på... Men hvorfor gjør enkelt friøsrer dette ( hadde en favoritt frisør, men hun er sluttet). Det er så grusomt irriterende.. Blir de ikke lært opp til å høre på kunden og ikke bare kjøre i vei med saksen? Har du en god frisør i Bergen og anbefale meg? Som klipper det hun skal, å ikke en cm eller 3 ekstra?? Har desverre en mindre god opplevelse meg Think på exhebition...

Skrevet av kristine <3 den 21.12.2010 kl.10:11

Synes mamma fortjener å vinne dette :-) Hun jobber selv med hårprodukter, men det er så mye stress og slitsomt på jobben hennes, så hun får jo aldri brukt noe selv.. + nå har hun nettopp vært å kjøpt masse julegaver, og jeg vet at jeg får en veldig dyr og fin julegave av henne(og pappa), så jeg synes mamma fortjener å få dette :-) Hun er verdens beste mamma, så nå synes jeg hun fortjener å få litt, og ikke bare meg og broren min..

karatelilja@hotmail.com

Skrevet av Solvår den 21.12.2010 kl.10:11

Om jeg vinner ønsker jeg å gi denne gaven til min mor! Hun koster mer på barna sine enn seg selv, i tillegg liker hun produkter til hår, ansikt osv! Hun trenger også en oppfriskning når det gjelder produkter, så hun får byttet ut en del av de hun allerede har ;- )

Skrevet av Maija den 21.12.2010 kl.10:19

Jeg ønsker å vinne denne gaven, å gi den videre til en av mine beste venninner, som alltid stiller opp for sine venner (og andre). Hun har nettopp blitt statssekretær, å jeg er overlykkelig for at politikken i Norge har henne! Hun er gull <3 Jeg syns hun fortjener å ta litt vare på seg selv også innemellom...! :)))

GOD JUL...! :D

Skrevet av Helene Strømme den 21.12.2010 kl.10:22

jeg har lyst til å vinne den så jeg kan gi den til søstera mi Silje:) Hun er kjempe snill, men den aller største grunnen er vel egentlig for at hun kan få egne gode produkter, og ikke ta av mine hele tiden, slik at når jeg har tenkt å bruke dem, er de ikke tomme:)

Skrevet av Henriette den 21.12.2010 kl.10:25

Denne har jeg lyst å vinne til mamma'n min. Hun stiller alltid opp som barnevakt for våre tre barn (tvillinger på 11 mnd og storesøster på 3,5)- og det er ikke bare bare når man selv har leddgikt og kols. Men aldri nei i hennes munn. I tillegg tar hun seg av min nyresyke far og er den beste mamma'n man kan ha så hun fortjener all den oppmerksomhet hun kan få :-)

GOD JUL :-)

Skrevet av Stine Darell den 21.12.2010 kl.10:29

Jeg ønsker å gi gaven til min søster. Hun har ikke jobb og lite penger. Hun kommer alltid til meg for å låne produkter, og hun har nesten aldri hatt sine egne produkter å ta av. Dette er en søster jeg har kunnet snakke med hele livet mitt. Hun er veldig snill med meg og tar seg godt av meg. Hvis det er noe, kan jeg alltid snakke med henne. Har en annen søster som behandler meg som dritt uten grunn. Hun jeg vil gi gaven til er sånn som en søster skal være. Føler jeg aldri får gitt hun noe for å forklare hva hun faktisk har gjort for meg. Hun har det veldig vanskelig for tiden også:/

Skrevet av toneelisemarleen den 21.12.2010 kl.10:35

Jeg ønsker å vinne denne til mammaen min, som er verdens beste mamma og fortjener det så definitivt. Hun er 56 år, har 4 unger (voksne sådan), men uheldigvis ble hun ufør i en alder av 36. Sliten med to ødelagte knær som gjør at hun må bytte ut kneet på den ene foten så fort som mulig. Mammaen min har vært her for meg i alle år, vi har gått igjennom mange gode og mange vonde ting, men alt toppet seg denne julen. Da mistet hun 5000,- av pensjonen sin, noe som vil si over halve lønningen hun får. Så her sitter vi da, blakk som kirkerotta og jula rett rundt hjørnet.. Trist.. I alle år har mamma tatt vare på bestemoren min som har hatt beinskjørhet, kols og to aneurismer på hovedpulsåren, hun døde desverre nå i oktober og jeg ser hvor mye tapet av henne sliter på mamma. Hun er deprimert, glad, sinna og frustrert om en annen, så jeg vet dette ville hjulpet veldig for henne! Hun tenker sjeldent på seg selv, og passer på at alle rundt henne har det bra, før hun tenker på henne. Derfor tror jeg at dette ville hjulpet henne, litt ihvertfall i hverdagen! :-) Min mamma fortjener kun det beste, mener nå jeg! Verdens beste mamma, indeed!

Skrevet av Regine den 21.12.2010 kl.10:37

Eg har lyst å vinne denne til min kjære søster som har gått igjennom ein vanskelig fødsel, og har hatt det litt leit i det siste med sykt barn, så dette hadde vært ein perfekt gave til ho som ikkje har hatt tid til å ta vare på seg sjølv i det siste så ho kunne fått tilbake litt glød i både hår og hud. Hadde vært veldig takknemlig om eg hadde vunnet og kunne overaska ho med denne herlige pakken :)

Skrevet av Thao den 21.12.2010 kl.10:56

Jeg vil gjerne gi den til min mor, som har vært her for meg fra dag 1. Hun har hjulpet meg gjennom godt og ondt og hun er den beste mammaen jeg noen gang kunne ha fått! :)

Skrevet av Mona den 21.12.2010 kl.11:01

Dette hadde vært perfekte gaver både til mamma og søsteren min som er to helt fantastiske mennesker som jeg ønsker å gjøre glad på juleaften : D

Skrevet av Camilla L den 21.12.2010 kl.11:06

Jeg har lyst å vinne denne pakken til min beste venninne.. vi var begge frisørlærlinger på samme sted, men det skjedde en del saker og ting på den salongen så det endte opp med at vi sluttet, sammen med 8 andre lærlinger... På denne tiden kunne hun nå gått opp til svennebrevet og blitt frisør, men vi mistet helt gleden med alt som hadde med det å gjøre.. Men er det noe jeg vet, så er det at hun elsker å få ordentlige frisørprodukter, nå som hun ikke har råd til å kjøpe seg det selv alltid..

Skrevet av Elin den 21.12.2010 kl.11:15

Jeg har lyst til å vinne denne gaven som en ekstra julegave til mamma`n min.Ho er min aller beste venn,stiller alltid opp og hjelper meg.Jeg har en kronisk sykdom og mamma er alltid der for meg. Mamma er ei blid og energifull dame.Liker å pynte seg og fikse seg på håret.Er alltid kjempe fresh og liker å pleie seg selv. Håper ho kan få denne gaven sånn at jeg kan få gitt en ekstra takk for at ho stiller opp for meg :) Krysser fingrene :)

Skrevet av Marte Amanda den 21.12.2010 kl.11:27

Hei!

Jeg vil vinne denne pakken til min kjære storesøster og beste venninne i verden! Hun har hatt det litt vanskelig i det siste da mannen hennes er permittert fra jobben, og med en liten jente på ett år blir da både egenpleie og julekos nedprioritert i budsjettet. Det er kjempetrist, for det finnes ingen som fortjener det mer enn henne!

Hadde vært helt supert å kunne overraske henne med denne pakken, hun ville blitt så glad! :)

Skrevet av eirin den 21.12.2010 kl.11:33

Hvis jeg vinner, så vil jeg gi den til min snille, hjelpsomme mor. Hun er verdens beste mor! Aner ikke hva jeg skulle gjort uten hun. Hun stiller opp for alt jeg skal gjøre, og jeg ønsker så veldig å gi henne noe tilbake! Så jeg synes denne pakken har vært perfekt til å vise at jeg setter virkelig pris på det hun gjør til meg. :-)

-eirin_stjerne@hotmail.com

Skrevet av Katrine den 21.12.2010 kl.11:34

har lyst til å gi det til ei veninne som jeg syns forstjener det veldig, siden ho ikke har hatt det noen bra i oppveksten og bor for seg selv syns jeg ho fortjener en oppmuntring! :)

Skrevet av themakeupartist den 21.12.2010 kl.11:37

Denne gaven vil jeg vinne til min kjære mamma! Hun er veldig glad i slike ting, men kjøper aldri noe til seg selv... Derfor er det på tide at jeg kan gi noe til henne! :) har jo ikke så mye penger selv når man er student så hadde vert fint med litt hjelp! Håper jeg vinner dette til verdens beste mamma <3

Skrevet av Tina den 21.12.2010 kl.11:44

Jeg vil gjerne vinne denne pakken til mamma. Håret hennes er ganske krusete og tørt, men veldig flatt på toppen. Siden hun ikke er noen fan av tupering så hadde sprayen fra Sexy Hair passet kjempebra! Og oljen fra Moroccan Oil hadde vært kjempefin for å dempe krus. Har også prøvd å omvende henne til å begynne å bruke produkter som md Formulations istedenfor Nivea, men siden hun ikke tror på at det er verdt pengene så hadde det vært supert å kunne gi henne noe sånn at hun kan se forskjellen. Hun fortjener det virkelig, så hadde vært utrolig gøy å vinne dette til henne! :)

Skrevet av Mari Ø den 21.12.2010 kl.11:52

Jeg vil gjerne gi dette til min aller beste venninne, Siri. Hun stiller alltid opp for meg, hva enn det måtte være. Jeg fant at hva hun har kjøpt til meg til jul, og det var en haug med pordukter fra "The Body Shop" som jeg har ønsket meg i laaang tid! Gaven jeg har kjøpt til henne kan ikke måle seg med den... Derfor ønsker jeg utrolig mye å finne denne premien, og gi den til min nydelige, vakre, fantastiske venninne, Siri :D <3

Skrevet av martine den 21.12.2010 kl.11:55

jeg ønsker å gi pakken til min mor ,som har hatt eg veldig vanskelig tid hvor vi mistet bestefar og onkelen min.Hun har ikke hatt det så bra men prøver og trøste og gjøre det beste for alle i familien alle selv om hun er i sorg selv.

Hun gjør alt hun kan for at alle skal ha det bra og er virkelig et godt menneske!

Min mor fortjener virkelig denne pakken :)

Skrevet av kristina den 21.12.2010 kl.12:00

Ønsker å vinne dette til min lillesøster. Hun er altfor dårlig til å ta vare på håret sitt. Til ansiktet bruker hun billig produkter! Hun trenger virkelig ordentlige produkter! :D God jul

Skrevet av Marie den 21.12.2010 kl.12:03

Jeg hadde blitt veldig glad hvis jeg kunne vinne denne gaven til min beste venninne gjennom mange år:) Hun er helt utrolig på alle måter, og sprer glede hvor enn hun går! Krysser fingrene :)

God jul, Sølvi:)

Skrevet av Kaja Jeanette den 21.12.2010 kl.12:11

Jeg ønsker å gi denne gaven til støresøsteren min. Hun kjøper stort sett aldri noen ting til seg selv, og om hun først gjør det får hun dårlig samvittighet.For det meste kjøper hun ting til barna sine, og det er jo ikke noe galt i det, men jeg synes hun skal unne seg selv noe også. Håper jeg vinner slik at hun kan få dette.

Ha en videre fin jul!

Skrevet av heidi den 21.12.2010 kl.12:17

jeg ønsker at søstra mi skal vinne denne gava, fordi hun er min bestevenn! jeg har alltid sett opp til henne, og vi kan snakke om hva som helst sammen. en bedre søstre finnes ikke! er kjempe glad i henne! <3

Skrevet av Hanne den 21.12.2010 kl.12:24

Jeg skulle ønske jeg kunne vunnet denne gava til min beste venninne som bare ble 16 år gammel. Det er litt over et år siden hun forlot oss. Jeg ble kjent med henne i 1. klasse, og vi har opplevd mye sammen, både i tykt og tynt. Hun var snill, god mot andre, alltid glad og hun hadde alltid en kommentar på lur. Så det året som har gått har vært merklig å ikke ha ho og prate med om ting. Derfor hun vil alltid leve videre i hjerte og tankene mine, og støtte meg gjennom de tyngste periodene!

HVis jeg nå vinner denne gava, så hadde jeg tenkt at familien hennes skal få den. De fortjener den virkelig, etter alt de har ært gjennom.

God Jul og Godt Nyttår, Sølvi! :)

Skrevet av Helena.. Lol den 21.12.2010 kl.12:26

Jeg vil vinne denne til en venn jeg har kjent fra barnehage... for en stund tilbake skilte foreldrene hennes seg og hun er fortsatt ikke den samme gamle. Jeg vil bare vise henne at jeg er der for henne når hun trenger meg. Det var alt... <3

Skrevet av Frida den 21.12.2010 kl.12:28

Jeg vil vinne dette til mamma. Etter skilsmisse, sykdom og plager har hun likevel vært en fantastisk mor. Vårt forhold har vært på topp, og alt sammen har gjort at vi har kommer nærmere hverandre. Jeg skulle bare ønske jeg kunne gi henne _noe_ tilbake for å vise hvor utrolig glad jeg er i henne.

Skrevet av Marianne den 21.12.2010 kl.12:31

Hei! Hvis jeg vinner, ønsker jeg å gi gaven til en fantastisk venninne som har gått igjennom altfor mye vondt det siste året. Det har blitt slutt mellom henne og han hun har ei skjønn datter med og han nekter å betale barnebidrag og finner stadig nye ting å lage helvete over, dermed går alle penger hun får inn rett til alt som datteren, mitt fadderbarn, trenger for å ha det bra. Hun hadde virkelig satt pris på å få en ekstra fin gave med ting til bare henne i! Er kjempeglad i denne jenta!

Skrevet av Eirin den 21.12.2010 kl.12:34

Jeg vil gi gaven til min bestevennninne, Oda! Fordi det kjennes som vi har kjent hverandre hele livet, selv om vi ikke har vært venner mer enn ett år.

Fordi hun kan fullføre setningene mine, og fordi jeg kan svare "sånn har jeg det og" eller "sånn er jeg også" når hun forteller om seg selv, og fordi hun også kan svare det når jeg forteller om meg.

Og fordi at vi begge er konkurranseutøvere i hver vår idrett, og begge bruker mange timer på det i uka, og hun skjønner at jeg ikke har overskudd til å finne på noe etter harde treningsøkter.

Fordi vi deler de samme uvanene og de samme vanene, fordi vi mener det samme om det meste, fordi vi har de samme synspunktene om det meste, og fordi vi begge har den samme lidenskapen; idretten.

Fordi at jeg vet jeg er bestevennen hennes også. Og fordi jeg er så ufattelig glad i henne.

Skrevet av Tuva den 21.12.2010 kl.12:40

Jeg ønsker veldig å gi den til mamma. Det er fordi hun er verdens beste ! i juletiden styrer hun på for å gjøre alt perfekt både til julaften og bursdagen min, i tilegg er hun på jobb. Hun er rett og slett som en supermamma som klarer alt og jeg vil gjerne gi henne noe igjen for alt hun gjør for oss !

Skrevet av Rebecca den 21.12.2010 kl.12:44

Jeg ønsker at min mor skal vinne denne gaven. Hun har ganske slitt og tynt hår. Hun ønsker at håret ikke skal være så slitt, men ettersom hun alltid stiller opp for meg og min bror, og jobber mye, blir det ikke store tiden til å fikse håret. Hun fortjener god hårpleie og hadde satt stor pris på det!

Skrevet av Heidi Persvangen den 21.12.2010 kl.12:47

Jeg ønsker å vinne denne gaven til min beste venninne på hele jorden. Hun er alltid der for meg og det går begge veier. VI har begge hatt et veldig slitsomt år med mye sykdom og plager. I bunnen har vi vært. Men vi forstår hverandre og vi har hverandre uansett det er en god støtte...

Mailadresse: h_p_75@hotmail.com

www.sjarmisa.blogg.no

Skrevet av Amanda den 21.12.2010 kl.12:48

Til mamma, for at hun har latt etterveksten gro ut, hun har tørt og fælt hår, og trenger definitivt en hårklipp, også etterpå noe til å holde seg fin med. Hun trenger å ta seg tid til seg selv.

Skrevet av Helèn Pedersen den 21.12.2010 kl.13:03

Jeg vil gjerne vinne denne gavepakken til min mor! Hun har stått opp for meg i tykt og tynt nå i 15år og det er jeg veldig takknemlig for. Hun har også gitt meg det jeg vil ha, og hun passer veldig godt på meg. Derfor vil jeg gjerne gi denne gavepakken til min mor til jul, for å vise henne hvor takknemlig jeg er for at hun passer på meg!

Skrevet av marina den 21.12.2010 kl.13:10

hvis jeg hadde vunnet hadde jeg gidd den til verdens beste venninne nora, som er en utrolig bra person. vi har kjent hverandre siden vi var 2år. føler at hun fortjener det!

Skrevet av Kristine Antonsen den 21.12.2010 kl.13:10

Hei! : )

Jeg vil gjerne vinne denne pakken med produkter. Personen jeg vil gi den til er mamma. Hun har stilt opp for meg bestandig, og hun fortjener noe til seg selv som kan friske opp hverdagen! Verdens beste mamma! Håper jeg vinner! God jul!

stinemorah@hotmail.com

Skrevet av Ragnhild den 21.12.2010 kl.13:13

Ønsker å gi den til min søster. Da hun faktisk har vært snill med meg i år. Vi kranglet vær eneste dag i mange år. Men i år har hun vært veldig forståelsesfull ovenfor meg og vi har også klart å dele på bilen vår uten å krangle om den ;)

Skrevet av Silje Røiseland Strømme den 21.12.2010 kl.13:19

Jeg ønsker å gi den til min storesøster fordi hun er så fantastisk snill! Hun er verdens beste søster, og jeg digger henne! En dag uten henne er en dag uten mening. Jeg skulle virkelig ønske at hun kunne fått en slik gavepakke av meg! : )

E-post: Silje.rs@hotmail.com

Skrevet av Augusta den 21.12.2010 kl.13:24

Jeg vil gi det til storesøsteren min! Hun er utrolig snill, og jeg synes hun fortjener denne gaven. Jeg er helt sikker på at hun ville elsket den! :D

augusta2809@hotmail.com

Skrevet av Hege den 21.12.2010 kl.13:34

Jeg vil gi gaven til min bestevenninne, Kristin. Hun har gjennomgått en hel del dette året, som ikke har vært så hyggelig, bla ut hun fikk nyresvikt og nesten mistet alt håret. På toppen av alt, ble foreldrene hennes skilt og bestefaren sin, som hun var så gla i, dødde. Jeg synes hun fortjener det, siden hun ellers er så snill, en super venn og veldig morsom.

E-post: Hegemidtli@hotmail.com

Skrevet av Sunniva den 21.12.2010 kl.13:37

Heii :)

Jeg vil veldig gjerne vinne disse tingene til min utrolige mamma! Hun er verdens beste mamma, og tar seg bestandig av meg og mine brødre! Hun er rett og slett verdens aller, aller beste mamma!!!

Dette hadde vært en helt utrolig gave å kunne pakke inn å legge under treet til jul! Det er alltid vanskelig å finne den perfekte gaven, og jeg har ikke så mye penger at jeg kunne kjøpt det dær.. Det hadde bare vært en utrolig fin gave til min utrolige mamma, som alltid er der for meg!

Hilsen meg :)

Skrevet av Maren den 21.12.2010 kl.13:44

Jeg vil gi det i julegave til en person som ikke har det så godt. Som kan ta litt vare på seg selv.

epost: the_fear_inside123@hotmail.com

Skrevet av Karoline Krystall den 21.12.2010 kl.13:47

Vil vinne dette til søsteren som deler bad med meg og liker å låne mine produkter. ;P

Skrevet av Helene V den 21.12.2010 kl.13:53

Jeg vil gi denne gavepakken til verdens beste kusine Andrea, som også er min bestevennine,

siden jeg er student i år, å ikke har så mye å rutte med

ville dette være en perfekt gave til verdens beste kusine . Hun fortjener det ! :)

Skrevet av Kitt Helen den 21.12.2010 kl.13:54

Jeg håper at moren min vinner dette! Hun jobber dag ut og dag inn for at jeg og søstra mi skal få de meste som vi peiker på. Vi prøver så godt å hjelpe henne i hverdagen, så hun kan slappe av når hun kommer hjem. Uansett om hun har hatt en hard dag og har vondt i både kneene og ryggen, så smiler hun likevel! Hun er helt fantastisk :)

Skrevet av Therese sivertsen :D den 21.12.2010 kl.14:00

Jeg vil vinne dette her til min mor! Som har etter kreftbehandlinger og fødsel slitt med tørt og tynt hår. Hun tror ingenting kan hjelpe håret til og bli friskere, men jeg vil prøve og bevise dette for hun. Hun setter alle forran seg selv, og nå er det min tur og gi noe til hun! Hun er en helt fantastisk person som fortjener dette her, mener jeg!

Miss-sivertsen@hotmail.com

Skrevet av Ina M. den 21.12.2010 kl.14:02

Jeg ønsker å vinne til mamma. Fordi hun er så travel i hverdagen pga jobb og husarbeid. Hun fortjener noe ekstra for alt strevet.

Skrevet av Eva den 21.12.2010 kl.14:05

Jeg ønsker å vinne det til min mor. Hun har alltid ofret mye tid til meg og søskene mine. Hun fortjener en ekstra fin julegave!

Skrevet av Ida den 21.12.2010 kl.14:11

Jeg ønsker å vinne denne gavepakken for å gi den til tanta mi. Vi har nå det siste døgnet vært igjennom en veldig tung periode da hun mistet sin mor og jeg min farmor. Jeg har lyst til å gi henne muligheten til å føle litt glede av å få en liten presang i en veldig tung tid.

Farmor har sliti og vært syk og siste perioden var min tante der natt og dag, så jeg syntes hun virkelig fortjener dette !

Skrevet av Monica R den 21.12.2010 kl.14:14

Vil vinne dette til min mamma,fordi hun er så hærlig og go:)Også at jeg synes hun trenger ordentlige produkter,ikke sånn som er kjøpt i daglivarebutikk:)

Skrevet av Elise Moland Hansen den 21.12.2010 kl.14:15

Jeg vil gjerne gi det til min aller beste venn, hun stiller altid opp for meg i tykt og tynt. hun er utrolig gav mild, så derfor ville jeg ha gitt den gaven til henne.

emh.10@hotmail.com

Skrevet av Elise Hanstveit den 21.12.2010 kl.14:17

jeg ønsker å gi gavepakken til mamma :-) hun fortjener den virkelig, da hun aldri bruker tid og penger på seg selv. hun har ikke spesielt god råd, og har derfor ikke råd til å unne seg noe ekstra. Håret hennes er i tilleg veldig slitt, og jeg kan ikke engang huske sist hun var hos frisøren. Så jeg håper virkelig at mamma vinner :-)

lille-elise-@hotmail.com

Skrevet av Karoline den 21.12.2010 kl.14:24

Vil gjerne gi dette til min beste venn, som nylig har født barn. Hun har nedprioritert seg selv og sin velvære i en lang stund, og jeg syns det er på tide at hun kan få glede seg over litt nye produkter og varer! Vi vet vel alle hvor deilig det er med en lang god dusj, etterfulgt av gode produkter er? Hvis hun vinner vil jeg passe barnet hennes en lang stund slik at hun skal få tid til egenpleie :)

Skrevet av Julenissen=) den 21.12.2010 kl.14:27

vil gi den til bestevenninna mi som har vert litt uheldig, har utdanna seg på bi, ferdig i fjor, men slite med å få seg ein jobb innen utdanningen sin, og må ta forskjellige småjobbar for å få endene til å møtes. Eg veit at ho har lite pengar, og har nesten ikkje fått kjøpt ein eineste julepresang, ergo får ho ikkje så mange heller. Så dette hadde vore ein flott overraskelse til ho;)

Skrevet av Lise den 21.12.2010 kl.14:39

Jeg vil gjerne gi dette til verdens beste mamma. hun har alltid slitt med tynt hår , og bruker ikke særlig mye penger på seg selv når det gjelds verken hår eller andre velvære produkter . derfor vil jeg gjerne at hun skal få dette så hun også kan unne seg selv noe godt , og kanskje få prøvd ut noen hårprodukter som hun blir fornøyd med og vil fortsette å bruke . Dette fortjener hun virkelig, for hun har alltid skjønt seg på meg som også har tynt hår og lagt ut mye penger for min skyld å ikke særlig mye til seg selv, nå hadde det vært fint om det hadde blitt hennes tur , og det er en gave jeg vet hun ville satt utrolig stor pris på ! :)

Skrevet av synneev den 21.12.2010 kl.14:40

Vil vinne dette til moren min! haha!

Hun er så sykt grei, og jeg vil så gjerne gi henne noe hun trenger.

Skrevet av Lena den 21.12.2010 kl.14:41

Hei :) Jeg er så heldig å skal få gifte meg i april med verdens beste gutt. Forloveren min skal være en god venninne av meg. Jeg var så heldig å treffe henne via jobb for noen år siden og nå har hun blitt en av mine beste venninner. Er så glad for at hun sa ja og ville stille opp for meg på den store dagen. Hun var med meg og fant den perfekte kjolen. Hun sa at den kjolen var meg med en gang og at kjæresten min kom til å besvimr når han så meg i den :). Angrer ikke et sekund på at jeg gikk ut av butikken med den kjolen. Slike ord som det varmer utrolig mye. Hun skal også trosse sine egne grenser på den store dagen og holde tale :) Jeg er så takknemmelig for atj eg har en venninne som henne. Har tenkt en stund at jeg ville gi en gave som takk for at hun er min forlover. Derfor hadde denne gaven vært perfekt :). Ellers takk for en fin blogg. Leser den hver dag og har tatt med meg masse fine tips :)

Skrevet av Charlotte den 21.12.2010 kl.14:46

Ønsker å gi denne pakken til besteveninna mi som engang var "gravd ned i djupet". Hun har ikke alltid vært glad over det hun har hatt i livet sitt, sagt på en fin måte. Jeg ønsker å gi pakken for å vise henne hvor glad jeg alltid er i henne, og at hun har mange folk som bryr seg om henne. Det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal gjøre ting å hva man skal gjøre når man ser venner som har det vondt. Håper jeg kan vinne gavepakken til henne, sånn at hun vet at mange bryr seg om henne når hun bruker produktene, å jeg håper hun får bedre selvtilit :)

Skrevet av Irmelin den 21.12.2010 kl.14:47

Hei,

Jeg vil veldig gjerne vinne denne premien for min kjære svigerinne. En dame som henne skal man lete lenge etter. Med 7 barn mellom 2 og 13 år sier det seg selv at egenpleie kommer laaangt ned på listen, så vær så snill å trekk mitt navn ut av den stooore bunken med navn :)

Ellers må jeg si at du har en kjempe bra blogg, er innom hver dag :)

Skrevet av Vilde Wigum<3 den 21.12.2010 kl.14:55

Hei <3 Jeg vil gjerne vinne dette til min beste venn, fordi hun virkelig fortjener det og er en super venn for meg hele tiden <3 hvis jeg har trøbbel kommer hun og trøster meg uten og mase om hva det er hvis jeg ikke vil snakke om det, jeg synes at hun er helt fantastisk og hun er absolutt til å stole på, når jeg ikke hadde så mange venner før vi ble bestevenner kom hun og stilte opp for meg <3 Vil bare si at min bestevenn fortjener virkelig dette her <3

Skrevet av Ingrid den 21.12.2010 kl.14:56

Min kjære mor som har gitt meg et så fint liv, og gitt meg så mye glede. Med kjøring og henting til diverse treninger, med varming av middager når en viss jente kom alt for sent hjem, sitting på sengekanten når redselen for skumle ting har svirrret rundt i en liten jentes hode... Og så uendelig mye mer. Kjære mamma som nå har bakt ti slag julekaker og fremdeles er stresset for hvordan julen skal bli dette året. Alltid andre fremfor seg selv... Kunne ønske jeg var mer som henne.

Skrevet av Mia:) den 21.12.2010 kl.14:56

Jeg ønsker å vinne til verdens beste venninne. Hun tenker på alle rundt seg og setter de fremfor seg selv. Jeg ønsker å gi henne dette til bare henne så hun kan pleie seg selv og slappe av litt. Jeg er sikker på at hun er et av verdens beste mennesker <3 Hun FORTJENER det virkelig. Jeg kan alltid regne med hennes støtte og kjærlighet:)

Skrevet av Camilla den 21.12.2010 kl.15:04

Jeg vil vinne denne gavepakken til mamma. Hun er en dame med et stort hjerte som ikke krever mye av andre, men heller motsatt. Hun jobber ofte, lenge og sent. Hun har en krevende jobb og ikke nok med det er hun også oppmann for håndball-laget jeg spiller på. Det er ikke ofte man får tid til og stoppe opp å ta en pust i bakken. Mamma sliter også med migrene, som gjør at hun blir sengeliggende lenge.

I 1997 fikk mamma blodpropp for første gang. Ett par år etter skjedde det samme igjen. Sist gang var vel i 2008 (om jeg husker rett). Vi var ute og kjørte da hun plutselig mistet følelsen i armen. Det var så vidt hun klarte å svinge inn til siden. Pappa kom og de kjørte rett til sykehuset. Hun ble værende over natten. Tror ikke det var noe veldig alvorlig, eller jeg håper i alle fall ikke det.

Eneste jeg har å si nå er vel håper jeg vinner denne premien til mamma. Hun fortjener det så absolutt, ingen tvil om det!

Skrevet av Ida Marie den 21.12.2010 kl.15:05

Dette vill jeg gi til min søster for hun har altid stilt opp for meg og alltid vil gjennom alt <3 :D

Josefine_idamarie@hotmail.com

Skrevet av <3 den 21.12.2010 kl.15:12

Hei Sølvi !!!

Jeg ønsker å gi denne gave pakken til min bestevennine Johanna fordi hun altid har stil opp for meg.

Og hun elsker hår og hud produkter. Vi har kjent hverandre siden vi var 14 måneder og er altil der for hverandre.

Skrevet av Katrine den 21.12.2010 kl.15:26

Jeg vil gi denne til ei av mine beste venner, som fortjener det! Ho er alltid snill og stiller alltid opp, uansett..! Har bare kjent ho i ca 2 år, men for meg føles det som om vi har kjent hverandre hele livet..:D Jeg syntes og ho fortjener dette fordi ho er veldig opptatt av hud og hår, og tar godt vare på det. Men det er ikke alltid like enkelt når man ikke har de rette produktene, sånn er det vel og være 15 og blakk B-)

Så jeg håper inderlig jeg vinner dette til ho og krysser både fingrer og tær!

Ha en nydelig juletid.. Klem :-)

Skrevet av Kristiane.L den 21.12.2010 kl.15:32

Hei,

Hvis jeg hadde vunnet ville jeg med glede gitt den bort til bestevennen min, Solveig.

Hun fortjener all kjærlighet og støtte hun kan få, men det er ikke alltid nok. Jeg har alltid vært der for hun igjennom de vanskelige periodene, men har aldri gitt henne en så fin gave som dette! Hun hadde nok blitt kjempe glad og med denne gaven kommer hun til å ta mer vare på både hud og hår :-) En flott julegave, rett og slett!

Skrevet av Mari den 21.12.2010 kl.15:37

jeg ønsker å gi den til søstra mi fordi hun har vært gjennom så mye, hun har akkurat blitt frisk fra diagnosen M.E og fortjener å bli satt skikkelig pris på<3 :)

Skrevet av Anette den 21.12.2010 kl.15:37

Jeg ønsker å gi denne til lillesøsteren min (på 20:P). hun er nybakt mor og fortjener en ekstra gave synes jeg!:)

Skrevet av Kristin :) den 21.12.2010 kl.15:42

Hei :-) Jeg har veldig lyst til at min bestevenninne skal vinne :-) hun har akkuratt fått en gutt, og jeg synes hun kun fortjener det beste :-)

Skrevet av Marte den 21.12.2010 kl.15:43

Jeg vil gi den til storesøsteren min, lena. det er fordi hun er veldig opptatt av sminke og velvære, at håret skal være fint og sunt, og at ansiktet skal holde seg mykt og feilfritt. jeg synest hun hadde fortjent det til jul.

Skrevet av Kari den 21.12.2010 kl.15:48

Jeg ønsker å vinne dette til min bestemor. Det fordi hun er den mest gavmilde personen jeg vet om, som setter alle andre fremfor seg selv. Hun hadde virkelig fortjent et slikt gavesett :)

Ha en riktig god jul Sølvi :)

Skrevet av Suzanne den 21.12.2010 kl.15:49

Ønsker og gi dette til min søster som har hatt brystkreft og har måttet fjerne begge brystene og mistet også alt hår på denne tiden , tingen er at jeg ikke kunne være der for henne akkurat på det tidspunktet siden vi begge bor forskjellige steder. Og nå som hun endelig har kommet seg litt og fått det nydelige håret hennes tilbake ser jeg på dette som en stor mulighet til og glede henne litt ekstra ettersom jeg ikke har kunnet hjulpet henne gjennom denne vanskelige tiden hun har vært gjennom, med to småbarn i tillegg, hun er verdens beste søster! hadde vært fint om hun hadde fått noen bra produkter til og pleie kun seg selv, for det fortjener hun:)

Skrevet av lena den 21.12.2010 kl.15:49

Jeg vil gi det til lillesøsteren min. hun er arbeidsledig for tiden og er derfor konstant blakk. og har da ingen mulighet til å kjøpe sånne produkter selv. Og håret hennes er virkelig et katastrofeområdet som virkelig trenger hjelp :P

Skrevet av topp2fitness den 21.12.2010 kl.15:50

Ha en strålende julefeiring Sølvi! :)

Skrevet av Solveig :) den 21.12.2010 kl.16:01

Jeg ønsker å gi dette til moren min<3 Fordi hun er aller aller best ! Hun elsker å pynte seg, å dette gavesettet fortjener hun virkelig !

God Jul :) <3

Skrevet av Julianne den 21.12.2010 kl.16:06

Ville gitt dette til min kjære mamma <3

Hun har har alltid stilt opp, og kommer alltid til å gjøre det! I tillegg mistet hun ektemannen sin for 9 år siden, som også var min far da. Så hun har ikke brukt så mange penger på seg selv :(

Skrevet av Julianne den 21.12.2010 kl.16:06

forresten; emailen min er juli_fiske96@hotmail.com

Skrevet av den 21.12.2010 kl.16:10

jeg vil gi den til mamma for hun bruker masse penger og tid på de 3 barna hun har og fortjener litt egenpleie!

ammie29@hotmail.com

Skrevet av Julianne den 21.12.2010 kl.16:10

Jeg ønsker å gi dette til min kjære mor <3

Hun har alltid stilt opp, og kommer alltid til å gjøre det. I tillegg mistet hun sin ektemann for ni år siden, som også var min far da. Så hun har ikke brukt så mye penger på seg selv :(

juli_fiske96@hotmail.com

Skrevet av sara den 21.12.2010 kl.16:18

Jeg ønsker å gi dette til verdens beste søster, det fortjener hun så absolutt! Søsteren er person som alltid er flink til å gi til andre, ikke bare i form av gaver og ting som kan kjøpes for penger, men også gode tanker, støttende ord og et smil som varmer. Er så utrolig glad i søsteren min og jeg vet hun hadde satt pris på å få denne gaven. Gaven er perfekt til henne ettersom hun er frisør og opptatt av gode produkter og jeg utdanner meg til hudpleie å vet produktene til hud er gode, søsteren min fortjener ikke noe annet enn det beste!

Skrevet av Camilla den 21.12.2010 kl.16:18

Jeg ønsker å gi en gave til min bestevenninne. Hun begynte i mai å bli dårlig, og skole ble veldig nedprioritert. Hun fikk beskjed etter noen negative blodprøver at hun hadde fårr kyssesyken, så turen til Partillecup i sommer som håndballspiller ble tilbrangt som tilskuer. Vidre fikk hun beskjed at alt var bra og kyssesyken var blitt borte, men syk var hun fortsatt. Det siste halvåret har hun vært ut og inn hos forskjellige spesialister, leger og utallige behandliger for noe de egentlig ikke vet helt hva er. Hun har måtte slutte på idretten sin håndball og ligger mest hjemme å sove på grunn av konstant hodepine og feber. Jeg føler meg som en hjelpesløs venninne som bare skal fortelle at "Det går bra, vennen". De ordene har hun hørt så mange ganger og føles tomme. Jeg håper virkelig hun kunne fått en liten oppmuntring i hverdagen. For det er ikke mange 16 åringer som ligger konstant hjemme hver kveld og er borte minst en dag fra skolen i uken! Samtidig er hun er så utrolig bra person som alle liker, og jeg har aldri hørt ET vondt ord om/fra denne fantastiske jenta. Håper du forstår hvilken situasjon hun er oppe i :- )

Skrevet av thea den 21.12.2010 kl.16:21

Jeg vil gi dette til min mor :) Hun strever og ordner og rydder og vasker heletiden etter meg , hun koster alltid på meg , men på seg selv bruker hun nesten aldri tid på , hun betyr sykt mye for meg . Hun liker diverse produkter, men har alldri kjøpt det.Hun får låne av og til av meg (selv om jeg aldri har sånt lengre) og hun likte det såå godt .Hun syntes det er litt dyrt , og så sier hun'' nei gamle kjerringer trenger vel ikke sånn** men hun fortjener det:)!

Mailen står i e-post felter

Skrevet av den 21.12.2010 kl.16:29

Jeg ønsker å gi denne gavepakningen til verdens beste lillesøster. Ikke bare fordi hun er en søster, men også fordi hun er en kjempegod venn, rett og slett fordi hun fortjener det!

mari-eide@hotmail.com

Skrevet av monja den 21.12.2010 kl.16:30

jeg har veldi lyst til at min venn lisa ska få denne gaven .

hun fortjener den veldig. vi har vert naboer siden vi var småe men nå har hun flyttet jeg, jeg savner henne så veldig. hun har også i dag operert noe hun gruvet seg noe veldig til derfor håper jeg min gode venn lisa vinner denne gaven. <3

hun er den beste jenta i HELE verden<3

Skrevet av Marte den 21.12.2010 kl.16:36

Jeg vil vinne denne til roomien min, også en veldig gode venninner! Jeg vil vinne den til hun fordi hun mobber meg for jeg bruker mye tid på å lese blogger, og nå hvis jeg(hun) vinner kan jeg vise hun at det er en god ting :P

Skrevet av lisa solem den 21.12.2010 kl.16:40

Som du sikkert ser litt over så har Monja laget et innlegg om at jeg skal få vinne premien! :-)

Jeg syntes Monja skal få vinne denne premien, hun fortjener det så veldig. Vi har vært bestevenniner i mange år, vi har også vært naboer lenge. Men nå har jeg flytta og har ikke så god kontakt med henne som jeg hadde før. Jeg syntes virkelig at Monja kan få vinne denne premien, hun har et hjerte av gull. :-)

Skrevet av Kristine den 21.12.2010 kl.16:45

Jeg ønsker å gi denne til min mor fordi jeg syntes hun fortjener den beste julegave i år og kanskje hun begynner å bruke det fast hvis jeg gir det til henne. : D

Skrevet av Lindaah den 21.12.2010 kl.16:46

Jeg vil gi gavepakken til bestevennen min:)

Fordi hun har hatt det tungt i det siste, å har ikke tatt vare på hud å hår..

Og fordi hun er verdens beste bestevenn! <3

Skrevet av Taja den 21.12.2010 kl.16:47

Jeg har lyst å gi dette til søskenbarnet mitt, hun tenker alltid på alle rundt henne, og er så utrolig snill. Og jeg syns det er helt forferdelig at hun er så misfornøgd med huden og håret sitt. jeg mener hun er en god kandidat for dette fordi at hun er 21 år og har ikke penger til slike produkt selv. jeg vil også vise henne at vi rundt henne tenker på henne, og at vi setter pris på alt hun gjør for oss.

Skrevet av den 21.12.2010 kl.16:54

Jeg ønsker meg denne til mamma!:) Hun fortjener det veldig mye! :)

Skrevet av Aashild den 21.12.2010 kl.17:03

Jeg ønsker å gi dette til min herlige venninne Emilie fordi hun rett og slett er helt fantastisk og hun trenger å vite det! Dessuten klarer hun aldri å ta vare på håret sitt og trenger noe som kan hjelpe de slitte tuppene sine!

Skrevet av Hilde den 21.12.2010 kl.17:14

Hei :-D

Jeg ønsker å gi denne gaven til min fantastiske venninne, Marita. Hu er rett og slett herlig, hu er til å stole på, snill, omtenksom og en venn som alltid er der for deg! Hu går nå Hudpleier på helse linja og elsker alt som heter produkter for både hud og hår. Hun er flink til å tenke på huden og håret, men det gjør ikke noe med litt ordentlige produkter!

Hun fortjener det virkelig, hu er en venn en aldri vil miste!

God jul!

hilsskeie@gmail.com

Skrevet av julie elida åsli den 21.12.2010 kl.17:16

jeg vil gi denne gaven til min mamma, for hun har en tøff tid nå og jeg ville gi henne noe exstra i julen! hun er en fantastisk mamma selv om jeg ikke ser henne så ofte.

hun fortjener dette virkelig! :-)

fra Julie Elida Åsli

Skrevet av MK den 21.12.2010 kl.17:22

Jeg ønsker denne pakken til min BFF som snart har bursdag. Er veldig glad i henne, og har lyst til å gi henne et skikkelig gavedryss! en stor og fin gave fortjener hun, men siden jeg er student så er det lenge siden jeg kunne gitt henne en stor pakke desverre

Skrevet av Christel den 21.12.2010 kl.17:43

Jeg ønsker å gi denne til min kjempesnille mamma, har råd til julegave til henne i år, og hadde vært flott å gi henne noen sånne produkter! Det trenger hun virkelig:)

Skrevet av Lilly den 21.12.2010 kl.18:00

Jeg ønsker å gi denne til min bestevenninne, nettopp fordi hun fortjener bare det beste. Hun har bare hatt problemer hjemme, foreldrene er skilt og begge klarer seg såvidt økonomisk, og foreldrene er ikke som foreldre skal være. I sommer prøvde hun til og med å ta sitt eget liv. Har det ikke vært for at jeg skulle levere tilbake ei skjørt jeg hadde lånt og funnet henne, hadde hun ikke overlevd.. Hun fortjener alt det beste hun kan få, og jeg håper veldig på å vinne dette til henne :)

Skrevet av Helene den 21.12.2010 kl.18:00

Jeg ønsker å gi denne til min kjære mamma, har desverre ikke så mye penger og har derfor ikke råd å gi henne en stor julegave i år. Dette hadde vært supert å gi henne i etterjuls gave :)

Skrevet av vanessa den 21.12.2010 kl.18:11

jeg vil gjerne vinne å gi det til min mor, fordi hun er verdens snilleste å bryr seg om alle i rund seg.

Hun gir å gir å for ikke så my tilbake..

Hun har en avdødd mann og bror, pluss alkoholikerbror og dattter.

Hun stiller opp hver dag for meg og min sønn på 1år:)

jeg vet ikke om en person som gir så mye omsorg å eiier så mye empati som hun gjør.

Det hadde vert fantastisk å kunne gitt noe som gleder henne :D

Jeg vet at hun elsker hår,hud produkter^^

Skrevet av susanne den 21.12.2010 kl.18:12

Jeg vil gjerne gi denne gaven til storesøsteren min fordi hun er en kjempesnill storesøster i tillegg sliter hun med veldig dårlig hud og det hadde vært supert og kunne gitt henne en så fin gave :)

Skrevet av Merete den 21.12.2010 kl.18:18

Jeg ønsker å gi dette til min storesøster, pga hun aldri unner noe som helst til seg selv. Selvom hun fortjener det.

Skrevet av Johanne den 21.12.2010 kl.18:27

Jeg ønsker å vinne det til mammaen min! Hun er så snill og grei, og gjør veldig mye for meg og søsknene mine. Hun er verdens beste mor! Hun fortjener det mer enn mange, gjør sitt beste for alle andre og tenker på seg selv aller sist. Det skal være en gave som viser at jeg elsker henne svært høyt <3

Skrevet av frida rosmer hauge den 21.12.2010 kl.18:32

jeg ønsker å gi dette i gave til min mor, fordi hun har vært igjennom mange år med kreft! hun er helt fantastisk og jeg håper hun vinner, dette fortjener hun så virkelig :)

Skrevet av Hannah den 21.12.2010 kl.18:48

Det er veldig mange gode grunner, og hvis konkurransen går ut på å ha best grunn, skal det nok mye til at jeg vinner. Noen har en mamma med kreft, andre har en vennine som har mistet farmoren eller faren.

Men hvis jeg vinner ville jeg gitt gaven til en av mine aller beste venner, Julie. Det er rett og slett fordi hun er en fanstastisk person, og jeg har så lyst å gi henne noe fint til jul, for det fortjener hun så abolutt. Jeg har egentlig ikke en sykt god grunn til å vinne denne konkurransen, annet en at jeg vil glede en annen person :)

Skrevet av Orinta :) den 21.12.2010 kl.19:00

Hvis jeg hadde vunnet dette, så ville jeg gitt det til Tvillingsøstra mi rimante :)

Hun er veldig glad i å passe på håret osv.. men de produktene henne bestiller/kjøper er som regel

ganske dårlig ! så når henne vil ha fint hår så varer det bare i en dag, men med disse produktene vet jeg at det kommer til å funke !

Skrevet av christine den 21.12.2010 kl.19:16

Denne ønsker jeg å gi til min fantastiske mamma. Fordi hun alltid stiler opp for alle rundt seg, og nesten aldri unner seg selv noen ting. Dette fortjener hun virkelig!

Christine Ø

Christine.oeien@gmail.com

Skrevet av Kaia den 21.12.2010 kl.19:22

Jeg vil gjerne gi denne gaven til min mor. Hun stiller alltid opp for meg,og hun er virkelig en engel for meg. Det hadde vært så gøy om jeg kunne gitt denne gaven til henne,for dette fortjener hun virkelig.

kaia-er-meg@hotmail.com

Skrevet av synne den 21.12.2010 kl.19:28

Til Ane venninnen min, som alltid er blakk og har ikke råd til de produktene hun ønsker seg, og hun ønsker seg noen av produktene over, også har vi ikke kjøpt gave til henne enda!

Skrevet av Elise den 21.12.2010 kl.19:58

Jeg vil gi gaven til min (verdens beste) mamma <3

Skrevet av hanna :) den 21.12.2010 kl.20:01

Jeg ville gjerne gitt det til søsteren min, Camilla, fordi hun er en fantastisk søster. Hun fortjener det!! fordi hun har hatt det veldig tungt i det siste, siden hun har gjort det slutt med kjæresten sin, og de har et barn sammen osv. De har også sammen i 4 år!

Skrevet av Jui' den 21.12.2010 kl.20:04

Hvis jeg vinner denne pakken, så ville jeg gitt den til min stemor.

Min far og min stemor har ikke særlig mye penger. Pappa går på høgskole og får 100 000 i året, og min stemor tjener rundt 200 000, som sammenlagt er like mye som min 22år gamle, u-utdanede kjæreste. Det meste av disse pengene går til regnigner på hus, bil, forsikring osv. Min stemor er verdens beste, hun har støttet meg gjennom tykt og tynt og i vanskelige situasjoner der min mor bare har blitt forbannet. Vanja(som er min stemors navn) har bestandig levd et hardt liv med lite penger, en sønn og en kjæreste som ikke var særlig snill, inntil hun møtte pappa for 6 år siden. De har det veldig bra sammen, og jeg synes veldig synd på henne siden pappa bor såppas langt unna nå som har går på skole.

Oppå det hele så har hun i noen år nå, slitt med smerter i hendene. Legene har alltid sagt at det bare var såkalte muskelknuter, og en annen lege mente at det var leddgikt. For om lag 6 måneder siden var hun inne på MR-undersøkelse, og da fant den nye legen hennes ut at det var cennegangende som var for smale. Dette er nå opperert, og ordnet, men enda sliter hun med smerter, da operasjonssårene ikke er grodd.

Jeg vet ikke hvordan jeg kan får "gjort opp" for de årene hun har vært der for meg, for jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne støtte henne når jeg selv sliter med å være både fysisk og psykisk sliten, nå som jeg er begynt på vgs og ting skal være perfekt, med en deltidsjobb i tilleg.

Siden hun aldri har hatt mye penger, og jeg aldri har vist henne at jeg setter såppas stor pris på henne som jeg gjør. Dette ville vært en perfekt gave til henne. Hun trenger noe å kunne pleie seg selv med. Jeg tror det ville vært en bra pause fra en ellers tung hverdag, å kunne sette av litt tid til selvpleie, når man har produktene som skal til.

Håper jeg vinner, det ville vært en lettelse for hjertet.

Mvh. Julie. (superku@live.no)

PS: Jeg går på skole, for å en gang i fremtiden bli frisør. Du er et flott forbilde! Har du noen tips til meg? (Svar via mail).

Skrevet av Karina den 21.12.2010 kl.20:06

Ønsker og gi den til bestevennina mi, som hjelper og støtter meg uansett hva.
Jeg er svaksynt, så i situasjoner når synet mitt brått blir verre, er hun der og støtter meg med en gang. Husker spesielt en gang. Tror vi var 9 år, jeg fikk en akutt blødning og jeg måtte rett på sykehuset. Jeg var med hun når det skjedde, så hun hjalp meg hjem. Etter sykehuset SKULLE hun sove hos meg, for hun måtte være der for meg, hehe. Dagen etter var det rett til Haukeland.
Til hverdagsting er hun der også. Nå som det er snø f. eks, ser jeg ekstra dårlig. Da er det nesten automatisk jeg tar henne i armen. Hun legger i merke til det en gang, så det sier jo litt.. Hehe.
Denne premien hadde vært perfekt for hun, for hun elsker hudprodukter, hårprodukter osv! ;-D

Skrevet av Atina den 21.12.2010 kl.20:06

Jeg ville vinne den til Mammaen min, fordi jeg setter så utrolig stor pris på hva hun gjør for meg og broren min. Jeg beundrer henne som alenemor for to barn i mange år, og hun ha samtidig jobbet og stått på. Og jeg skjønner ikke hvordan hun får ting til å gå rundt jeg.. Hun sitter ikke stille på rumpen et sekund, hun har alltid noe å gjøre og hun er rett og slett for opptatt med andre til å tenke på seg selv...

Skrevet av Silje Elisabeth den 21.12.2010 kl.20:16

Jeg ville gitt gavepakken til mammaen min. Hun har nettopp operert høyre hånden, og kan ikke gjøre så veldig mye selv. Hun stresser med å bli ferdig til jul, men det er begrenset hva hun får gjort alene. Jeg, lillebror og pappa hjelper til så mye vi kan, men hun er som mammaer flest, hun vet og kan best. Hun blir nok mest stresset av at hun ikke får gjort så mye selv, men det er urolig hvor mye hun får gjort likevel, selv om det tar mye lenger tid enn vanlig. Jeg mener at hun hadde fortjent en ekstra påskjønning etter alt julemaset og juleslitet.

Skrevet av Rainbowbiatch - kommenterer alltid tilbake ; D den 21.12.2010 kl.20:26

Jeg ønsker å gi den til mammaen min. Hun fikkt kreft for 2 måneder siden. Det fortjente hun virkelig ikke og hvis jeg hadde vunnet det til henne hadde det vært en oppmuntring i hverdagen. Selvom hun er deprimert klarer hun å ta seg av meg! Når hun ble opperert for kreften fikk hun en arteriell blødning, heldigvis klarte hun selv å oppdage det og hun ble opperert på nytt. Hvis hun ikke hadde oppdaget det hadde hun ikke levd i dag...

Skrevet av Lisa den 21.12.2010 kl.20:34

Jeg ville gjerne gitt den til mammaen min, fordi hun er en fantastisk mamma og fortjener det! :) Produkter av god kvalitet koster jo ofte en del, og det er det ikke ofte hun tar seg råd til. Derfor hadde det vært supert om hun vant!

Skrevet av zuzanna den 21.12.2010 kl.20:51

Jeg vil veldig gjeren gi den til moren min. Vi er 4 barn, jeg er eldst+3 små søsken. Hun har masse jobb med oss alle og jeg ser på henne at hun er veldig sliten. Hun tar seg av oss alle+huset og har aldri tid til seg selv. Jeg vil veldig gjeren gi hun en julegave som takk for alt det hun gjør for oss. Men jeg har absolut ingen penger. Og jeg veit at mamma ofte har det veldig vanskelig, ofte etter netter hun har brukt på småsøskene mine som står opp hele tida op natta. Og nå før jul har hun så sinnsyk mye å gjøre. Hun går hele tida og ser så sliten ut. Er blitt skikkelig bleik. Og jeg prøver jo å hjelpe hun, men det er ikke så lett nå som jeg har så mye å gjøre på skolen. Hadde blitt super glad hvis jeg hadde sett mamma litt glad av og til. Og tror hun virkelig trenger litt tid til seg selv.

Skrevet av Thomas den 21.12.2010 kl.21:07

Til mamma :) fordi hun er så snill året rundt og virkelig fortjener det :)

Skrevet av Marthe den 21.12.2010 kl.21:16

Jeg ønsker å gi det til min ALLER beste veninne som heter ODA hvis jeg vinner dette!!! Fordi jeg vil overaske henne med en gave når hun kommer på besøk for hun bor 8 timer unna meg!! :( Håper jeg vinner!!!! Da hadde jeg hoppa i taket!!! <3

Skrevet av Ellen Birgitte Mjønesaune den 21.12.2010 kl.21:24

jeg har villet gidd dette til min bestemor, hun har alltid stilt opp og vært der for meg hver dag i hele mitt liv, vi har hadd fine o triste stunder sammen, men vi har hele tiden holdt sammen, både jeg og hun sørger over faren min som døde av kreft for snart 3 år siden, så hun har vært til enorm støtte for meg, og dette fortjener hun virkelig.

Skrevet av Iduul den 21.12.2010 kl.21:26

Jeg vil gjerne gi det til moren min!

Grunnen er at hun alltid gir meg så mye, og hun er alltid der for meg, men jeg er ikke så flink til å gi ting tilbake å gjøre ting for henne. Hun fortjener å få noe tilbake, og jeg håper hun kan vinne dette. Jeg skal også prøve å forbedre meg selv, å gjøre hverdagen litt enklere for henne! :)

-idul.blogg.no

Skrevet av asstridd den 21.12.2010 kl.21:28

jeg vet ikke helt hvem jeg skal gi den til. Men det blir nok den beste moren i verden. Mamma har alltid stilt opp der og da, spesielt når det virkelig gjelder. Hun har lært meg mye og det er jeg glad for, hadde ikke overlevd uten henne. Hun kjøper nesten alt mulig til meg. Mamma har fått meg til å bli et lykkelig menneske, og det er ikke alle mødre som klarer det. Selv om vi krangler blir vi fort venner igjen, og hun forstår meg, hun kan nesten lese tankene mine. Jeg trur mamma forstår meg bedre enn andre mødre og døtre for at jeg er jo blitt ungdom og mamma er 36 år gammel, så hun husker jo godt hvordan det er og være ung. Hun trenger nok en bra gave for hun gjør mesteparten av husarbeidet hjemme, og det blir jo alle litt lei av, så gaven hadde vært bra og vinne til min mamma <3 hun kan ikke beskrives med ord.

astridkh1@hotmail.com

Skrevet av Kristina den 21.12.2010 kl.21:31

Eg ville gitt det til mamma! Fordi ho er så snill mot meg og gir meg alt eg treng pluss altfor mykje meir eg IKKJE treng, men vil ha. Men eg føler vel ikkje at eg gir det til ho. Også er ho veldig glad i hudpleie- og hårprodukt, og generelt og ta vare på seg sjølv. I tillegg til at ho er verdas beste mamma, sjølvsagt :-) <3

Skrevet av maria den 21.12.2010 kl.21:32

Hei! jeg ville gitt gaven til min beste venn, Mari. Vi har hvert bestevenner i 8år nå, noe som har vært kjempemorsomt! Vi har hvert i Lillehammer, Oslo, Sverige, København osv. sammen, og hun er bare verdens beste venn! En gang når vi var på skolen, hadde jeg blitt syk. Halsen min var forferdelig, og til slutt sprang hun i friminuttet for å kjøpe repsils til meg, og risikerte å få sin 1.annmerkning! Noe jeg syntes var kjeeemmmppe fint gjort av henne! I tillegg, har bestemoren hennes blitt syk, og dette kan være hennes sistejul... Selv har hun også hvert mye syk (alvorlig syk!) så jeg syntes virkelig hun fortjener gaven! Hun tenker på andre, og er den beste vennen man kan ønske seg! Jeg håper virkelig du velger henne! PS: Hun har også blogg, mariiverden.blogg.no. Min blogg derimot er kuligirl.blogg.no, og e-post er: maria.m.knudsen@hotmail.com

Skrevet av Aurora den 21.12.2010 kl.22:00

Jeg ønsker å vinne denne gavepakken til mamma. Hun har vært gjennom veldig mye dette året. Alt fra at mormor er dødssyk til at tante ikke prater med noen i familien lenger. Mamma er veldig omsorgsfull og får ikke alltid nok credit av oss her hjemme. Jeg vil veldig gjerne gi denne gaven til henne for å vise at jeg setter pris på hun og alt hun gjør. Jeg krangler ganske mye med hun og er ikke veldig flink til å si at jeg er glad i hun. Vi har fått et litt mer anstrengt forhold etter at pappa holdte på å dø, og jeg føler ofte at hun ikke tror jeg er like glad i hun. Denne gaven kan være perfekt for å få henne til å innse at jeg elsker henne.

auropa123@hotmail.com

Skrevet av Tina den 21.12.2010 kl.22:01

Jeg ville gitt den til Mamma,vi er litt uenige og krangler desverre litt mye for tiden.

Jeg ville gitt den til hun for og vise at jeg bryr meg om hu,og da ortelle at jeg meldte meg på en konkurranse der jeg kunne vinne noe til en person som betydde mye for meg.

Det vet jeg hun ville blitt veldig gld or og blitt litt rørt <3

Skrevet av sigrun den 21.12.2010 kl.22:10

Jeg ønsker å gi dette til bestevenninnen min! Hun har ikke noe hårpleie eller hudpleie produkter i det hele tatt! Hun sier også at hun ikke ser bra ut med noe i håret, så hun går bare med det helt flatt... Men når hun fikk låne noe gammelt jeg hadde til å få volum så hun helt nydelig ut! Hun bare så det ikke... Håper å vinne noe sånn til henne, da kommer hun sikkert til å bruke det! :)

Skrevet av Stine å s den 21.12.2010 kl.22:16

Jeg vil gi den til min mor, fordi hun sliter med økonomi, leilighet og kjæreste. Hun har ingen jobb, fordi hun fikk sparken grunnet finanskrisen, og har deretter ikke klart å få jobb i senere tid grunnet en dårlig utdanning. Hun bor foreløpig langt i nord og jeg i sør, men hun vurderer å komme tilbake til meg og familien, og jeg vil gjerne gi ho noe godt. Så hun klarer å slappe av og kose seg. Hadde vært veldig morsomt siden hun ikke har råd til sånne ting selv, og jeg har ikke økonomien til å gi henne noe verdifult på denne tiden. Derfor hadde dette vært en kjempe fin "etter julegave"/ nyttårsgave slik at hun kan prøve å starte det noe året som kommer med nye muligheter, utseende og hår :)

Skrevet av blackhorse den 21.12.2010 kl.22:19

Jeg ville gitt denne til mitt kjære søskenbarn! :)

hun kjøper aldri hår greier til seg selv og hun er jo egentlig veldig opptatt med hår !

og hun fortjener denne veldig!

Jeg har aldri gitt noe tilbake men hun har alltid gitt og gitt til meg!

tror hun hadde blir overlykkelig for å få denne gaven!

Hun bare elsker håret sitt men bruker shampoo fra Kiwi liksom...

Så denne hadde jo blitt perfekt til bursdagen! :)

www.blackhorse.blogg.no

Skrevet av Mali Kristin den 21.12.2010 kl.22:33

jeg ønsker og dele gaven i to til min mamma og min søster!

Min mamma jobber masse, itilegg har hun masse og gjøre hjemme. Og siden min bestemor er veldig syk, har hun det veldig leit for tiden, og jeg føler at hun er ett så fantastisk menneske at hun virkelig fortjener det!

Min søster fortjener det også! Hun har to barn, og jobber som sjef for bohus. Hun bruker all energi på jobb og ungene, og hun er så utrolig flink! hun er mitt forbilde, og jeg vil GJERNE få sjangsen til og gi henne noe så hun endelig kan bli litt bortskjemt selv ! Siden hun bor i Fredrikstad og vi i Kristiansund er det veldig lite jeg får sett henne, så dette har blitt perfekt

KJEMPE GLAD I DEM <3

Skrevet av Christina den 21.12.2010 kl.22:36

Hvis jeg vinner disse produktene vil jeg gi de til søstera mi fordi at hun er seriøst verdens beste søster. Hun har alltid vært her for meg og helt siden jeg var liten kan jeg huske at hun heller ville være med meg enn andre venner. Nå har hun giftet seg og fått en søt liten baby, og pga dette får hun lite penger og lite tid til å pleie seg selv. Før var hun alltid en person som elsket å stelle seg, rense huden, sminke seg osv. men nå har hun ikke muligheten lengre. Jeg vil gi dette i julegave til henne og vise hvor mye hun betyr for meg. God jul!

Skrevet av Marit den 21.12.2010 kl.22:49

Jeg har veldig lyst til å gi den vekk til mamman min faktisk. Hun er for dårlig på å ordne seg med produkter osv. Dette er noe jeg prøver å "endre", men ikke så lett gitt, hehe. Dette hadde vært perfekt til henne ;-)

Skrevet av Malene den 21.12.2010 kl.23:10

Ønsker å gi denne gaven til mamma hvis jeg vinner. grunnen til det er at jeg synes mamma fortjener denne gaven fordi hun har virkelig stilt opp for meg i en litt vanskelig tid også bruker hun alltid penger på andre fremfor seg selv. GOD JUL TIL ALLE

Skrevet av Mette den 21.12.2010 kl.23:13

verdens beste mamma! :D har bursdag 22 desember, men bruker hele dagen til å pynte og vaske til jul, hun fortjener noe ekstra!

Skrevet av Linda den 21.12.2010 kl.23:15

Ønsker å gi den til min beste venninne som er i økonomisk krise for tiden, og da sparer på alt. Kunne treng litt oppmuntring :)

Skrevet av LadyHeidi den 21.12.2010 kl.23:25

Det hadde vært gøy om min kjære storesøster kunne vinne denne. Hun er en sprudlende dame som tenker på alle andre før seg selv. Hun har tre barn, er på husleting og bor for tiden litt usentralt. Jeg tror ikke hun får tid eller mulighet til å unne seg selv slik luksus, men det fortjener hun! =)

Skrevet av Ingvil Haldorsen den 21.12.2010 kl.23:26

Jeg vil vinne den til bestevenninnen til moren min, som mistet datteren sin i dag. Hun er et fantastisk menneske, og jenta var bare 2 år gammel. Det er et mareritt, og jeg kan ikke forestille meg hvordan sorgen hennes kan være. Så jeg vil gi henne en liten oppmerksomhet, og bare vise at, jeg er her jeg også, og så får hun kanskje slappet litt av.

Skrevet av elisabeth den 21.12.2010 kl.23:27

jeg vil gjerne gi dette til min mor! =) hun er en person som alltid er der for meg uansett og stiller opp for meg og mine to andre søsken =) hun hjelper oss i nedturer og oppturer og kommer på ting jeg er med på og andre ting familien er med på=) ønsker og gi dette som en ekstra julepresang til henne, dette hadde sikkert vert helt perfekt for henne :)

Skrevet av Lisafisa den 21.12.2010 kl.23:28

Jeg ville gitt dette til min fantastiske venninne som bor på studenthybel i Lillehammer. Hun bruker mye av tiden sin til å studere, og jeg ville derfor undt henne en slik pakke med masse produkter, som hun kunne skjemt seg litt bort med. Det er ikke ofte jeg får se eller snakke med henne siden jeg bor i Stavanger, og ville derfor vert fint å vise hvor mye jeg bryr meg om henne <3

lisaai91@gmail.com

Skrevet av Marte den 21.12.2010 kl.23:57

Jeg ville gitt dette til mammaen min. Det finnes ikke en eneste dame i verden som bryr seg så lite om seg selv for å heller bruke tiden sin på andre...hun styrer og ordner og jobber og holder på for at jeg og søsknene mine skal ha det bra, så når hun selv skal på julebord rekker hun omtrent ikke å gre håret før hun drar avgårde. Mamma er utrolig vakker, skulle ønske hun brukt mere tid på seg selv, og mindre tid på oss barna...det tror jeg hadde gjort godt for selvfølelsen hennes. Hadde blitt veldig glad om jeg kunne ha gitt dette som en etter-juls gave til min fantastiske mamma. Hilsen Marte!

Skrevet av Charlotte den 22.12.2010 kl.00:14

Åh, for en super julegave å gi bort:)

Og jeg vet akkurat hvem som skulle fått den av meg: Mammen min <3

Den gode snille mammen min som alltid har hvert her for meg, som er så snill og søt.

Hun tenker alltid først på alle rundt seg, og lite på seg selv. Hun kjøper heller gaver til andre, ting som trengst i huset, matvarer osv. Aldrig noe til seg selv. Det tar hun seg ikke tid til sier hun. Derfor synest jeg hun kunne hatt godt av litt pleie og velvær for å tilfredstille seg selv litt. Alle kvinner liker jo å pynte seg og kose seg med gode produkter på badet. Det hvet jeg mammen min også liker, men hun prioriterer seg selv altfor lite desverre. Jeg skulle så gjerne ha skjæmt henne bort med desse produktene. Tenk for en fin romjul hun ville fått. Et eget spa på badet sitt;)

Så da får jeg håpe det er litt flaks og vinner-lykke nå i juletiden og alt stresset som medfølger.

God Jul og Godt Nytt År.

Skrevet av Camilla den 22.12.2010 kl.00:17

Jeg ønsker og gi pakken til min Mamma sånn at hun kan oppleve hvor fantastisk frisørprodukter er :D

Skrevet av Therese den 22.12.2010 kl.00:37

jeg ønsker å gi pakken til min besteveninne hilde !

hun er i syden nå, og jeg vil gjerne overraske henne når hun kommer hjem :)

hun er helt fantastisk, verdens beste !

Skrevet av karina den 22.12.2010 kl.00:57

Jeg ønsker å vinne denne pakken til min lille søster som har en stor drøm om å bli frisør, noe som jeg som storesøster såklart støtter henne i. Jeg har prøvd å lært henne det JEG vet om hår og struktur og hudpleie, men jeg merker hun er ivirig etter å lære mer. Har så sykt lyst å gi henne noe hun kunne startet med, noe hun kunne testet ut og hatt det gøy med! :) noe som hun samtidig lærer noe av..

Julen er til for å gi, og jeg ville gitt til min kjære lille søster som snart skal i gang med utdanning :)

Skrevet av aidin moshtagh den 22.12.2010 kl.01:10

Jeg har lyst til å gi dette til ei venninne som ikke føler seg så vell om seg selv. Hun er så ufornøyd med utseende sitt at det sårer til tider. Jeg håper at disse produktene kanskje bidra med deler av skjønnheten sin og gjør henne mer fornøyd med den hun er og ikke hvordan hun ser ut.

aydin_1992@hotmail.com

Skrevet av Mari Stokkeland den 22.12.2010 kl.01:24

Om jeg vant denne gavepakken, ville jeg ha gitt den til min besteveninne, Kamilla. Grunnen til at jeg ville gjort det, er fordi hun har vert gjennom så sykt mye i livet sitt. Mer enn hva en person skal trenge å gå gjennom. Hun er sykt opptatt av hårprodukter og allslags stell til håret, så det ville vært en perfekt ting å gi til henne! Hver dag er hun innom på sider der hun kikker på produkter, og hver dag (nesten) hører jeg på henne når hun maser om hvor mye hun har lyst på det og det produktet. Skulle bare ønske at jeg kunne gitt henne det hun vil ha! Jeg vet ikke om en person som fortjener det mer enn henne, jeg er så utrolig glad i henne og unner henne alt godt her i verden. Hun gir meg så mye, og jeg føler at jeg ikke gir nok tilbake (ikke gaver). Hele livet sitt har hun levd med eksem (atopisk eksem). Hun ble innlagt på sykehuset på grunn av all eksemen hun hadde 2.juledag da hun bare var 5 år gammel. Nå i dag er hun den sterkeste jenten jeg vet om, og den vakreste. Da hun var 12 år begynte hun å miste håret sitt, og nå bruker hun parykk. Det er også en av grunnene til at jeg syns hun fortjener denne gavepakken. Parykken trenger mye stell, og det hadde vært midt i blinken. Så kjære Sølvi, Kamilla fortjener å få dette. Du aner ikke hvor mye tid hun har tilbringt på sykehus, hvor ofte hun har vært redd for hva personer syns og tenker om henne og hvor ofte hun har vært redd for å miste parykken! Jeg har vært venner med henne i litt over 3 år, men det føles som om det har vært i 30 år, selv om vi bare har levd halvparten av det igjen. Takk, på forhånd om vi vinner!

Ha en god jul, og et godt nyttår!

- Mari

(Bloggadressen og e-mailen min om det ikke kommer opp: www.maaris.blogg.no - mari_stokkeland@hotmail.com)

Skrevet av Christin den 22.12.2010 kl.01:43

Som mange andre her ønsker jeg å vinne denne gavepakken til mammaen min. Hun unner alltid andre det beste før seg selv. Det er på tide at hun kan bi pampret litt. Hun fortjener det bare. Hun er verdens beste!

Skrevet av Kamilla den 22.12.2010 kl.02:09

Kjære Sølvi! Denne gavepakken vil jeg så inderlig gi til min bestevenninde. Hun er den beste vennen en jente kan tenke seg. Hun har alltid stillt opp for meg, uansett. Hun er alltid snill og utrolig omtenksom, jeg vil gi denne gaven til henne som en takk for at hun er den hun er, og for å vise hvor utrolig mye hun betyr for meg. Hun er alltid den som gir til andre, og fortjener derfor denne gaven så inderlig!

God jul! :)

Skrevet av Jeanette den 22.12.2010 kl.09:34

Jeg vil gjerne gi den til min mamma som bestandig har hjulpet meg med absolutt alt :) synes hun fortjener denne gavepakken, er ikke hver dag man får muligheten til noe sånt.

Skrevet av Ingrid : )) den 22.12.2010 kl.10:01

Jeg ville gjerne ha vunnet det til bestevenninna mi Frida. Fordi hun er verdens beste, og denne gavepakken hadde vært helt super å gi til henne :-)

Skrevet av Pernille<3 den 22.12.2010 kl.10:49

Til min søster for hun er altid så snill mot meg:) Vis jeg trenger hjelp til noe så hjelper hun meg . Men jeg savner hun veldig for hun bor i spania.... Men hun er kjempe snill og venlig mot alle hun møter og denne gavepakken hadde hun blitt kjempe glad i

Skrevet av Ingvild den 22.12.2010 kl.11:04

Jeg ønsker å gi dette til min aller beste venn. Hun er ikke stor av vekst, men har det største hjertet av dem alle! Jeg var sammen med kjæresten min i 2 år, og på den tiden var jeg bare med kjæresten min. Jeg prioriterte han framfor henne, og det er det største feilgrepet jeg har gjort. Vi slo opp, og jeg kom gråtende tilbake til min bestevenn. Den dagen fikk jeg min andre halve tilbake. Hun tok imot meg med åpne armer, uten engang å spørre hvorfor jeg ikke hadde brydd meg om henne. Hun forsto og så nok hvor mye jeg angret meg.

Jeg gjør aldri det feilgrepet igjen og setter mine venner til side. Ikke for en kjæreste, ikke for en karriere?.ikke for noe. Min venner er det absolutt viktigste jeg har og det er de som alltid er her for meg. De har alltid vært her for meg til tross for at jeg ikke alltid har vært der for dem. Når jeg har det ordentlig tungt så har de alltid tilbudt meg å sove over. De har vært med meg i lykke, sorg, motgang og framgang og jeg stoler på dem mer enn hva jeg stoler på meg selv!

Gjennom hele vennskapet vårt har det alltid vært jeg som har trengt en skulder å gråte på, men nå er det så at bestevenninnen min går igjennom en veldigt vanskelig tid, så i kveld trenger hun min støtte. ♥

Skrevet av lisa den 22.12.2010 kl.11:10

Jeg ville gitt den gaven til Charlotte, fordi hun låner alltid mine ting, eller hun spørr forsiktig, og da må jeg la henne få låne til slutt. Hun har også snart bursdag, og da hadde det jo vært fint å gi denne gaven til henne. Jeg vet at hun ønsker seg noe slikt til bursdagen sin. For det gjør hun nesten hvert år, men hun får det aldri. For mamma og pappa ser ikke poenget i at hun skal få noe til håret som er 200 kr dyrere en slikt "som man kan kjøpe i daglivare butikkene som er like goode"... Di får virkleig ikke inn at det ikke er det. Jeg har ikke nåkk penger til å gi hun det heller, og det hadde jo vært utrolig kos om hun kunne fått noe hun ønsket seg, for en gang skyld.

Jeg har jo tross alt levd med henne gjennom hele livet, og jeg kjenner henne helt ut. Så jeg er helt garantert sikker på at hun kunne ønske seg noe likt som er i denne pakken.

Skrevet av Kristine T den 22.12.2010 kl.11:40

Jeg vil gi dette til mamma! Hun har hatt det veldig tøft i det siste og fortsatt. Faren hennes døde og det har vært mye styr her hjemme. Vi har også nettop fårr oss hytte og hun har ikke hatt tid til seg selv. Desuten koster jo denne hytta en del og hun har ikke rå til å kjøpe ting hele tida. Jeg er utrolig glad i mamma og hadde blitt veldig glad om jeg fikk lov til å gi dette til henne! :)

Skrevet av vyvy traan den 22.12.2010 kl.11:51

Om jeg vant denne gavepakken, så hadde jeg gitt den til bestevenninnen min Trine. Jeg aner ikke hva jeg skal kjøpe til henne. Og jeg har ikke råd til noen dyre gaver heller. Trine har alt hun trenger, egentlig. Men som bestevenninnen hennes, har jeg lyst til å gi henne noe hun kan kose seg ekstra med. Denne jenta har vært gjennom utrolig mye, og forsatt, så hjelper hun andre og tenker på dem fremfor seg selv. Jeg elsker denne jenta, og hun betyr utrolig mye for meg.

Krysser fingere og tær for at jeg vinner!

- vyvytran.

Skrevet av kmarita den 22.12.2010 kl.12:07

Jeg ville gitt dette til min kjære venninne!! hun er verdensbeste venninne :) Hun elsker sånne produkter og er derfor sikker på at hun ville likt denne gaven. Hun er en som alltid stiller opp uansett hva!

Hun kan jeg stole på og er ærlig:)

Håper jeg vinner så for hun den store overraskelsen;)

Skrevet av Vilde den 22.12.2010 kl.12:31

Jeg ønsker å gi denne gaven til verdens beste mamma. Jeg har litt dårlig samvittighet fordi jeg ikke er så mye med å hjelper i huset. Hun har ødelagt foten og er sykemeldt, men framdeles setter hun seg aldri ned og slapper av. Hun går på jobb, kjører rundt på barna og vasker huset, gjør masse tjenester og ærend for alle andre osv. Mitt største ønske er å sende henne på spa, fordi det fortjener hun så veldig, men siden jeg ikke har råd midt i julestresset synes jeg dette var et godt alternativ som jeg VET hun ville satt utrolig masse pris på :-)

Skrevet av Oda Erlandsen den 22.12.2010 kl.13:39

Jeg ønsker å gi det til besteveninna mi : )

Fordi hun er den beste veninne en kan ha! :D

Og da har jeg lyst til å gi henne en liten overraskelse : )

Skrevet av Ellinor den 22.12.2010 kl.14:13

Jeg ville gitt dette gavesettet til verdens beste søster. Hun bor i Australia og kommer hjem den 28 desember, så hva ville ikke vært bedre enn å gi henne dette gavesettet med fantastiske produkter. Hun er student, så har knapt med penger, og må derfor prioritere andre ting som mat og regninger. Derfor hadde hun blitt såå glad for dette gavesettet med noen ordentlige og brae podukter, det vet jeg. Hun fortjener det så utrolig mye. Hun har alltid stilt opp for meg og alle andre, og har er hjerte av gull.

Skrevet av Pernille den 22.12.2010 kl.14:37

Dersom jeg hadde funnet denne gavepakken, ville jeg gitt den til bestevenninnen min! Hun elsker alt som har med hår å gjøre og bruker mye penger på forskjellige hårprodukter. Jeg synes hun fortjener en slik gavepakke : )

Skrevet av LA LAILA den 22.12.2010 kl.15:03

Vil gi denne gaven til min beste veninne.

Jeg har ikke sett henne på 1 år fordi hun dro til USA for å studere. Jeg vil gi denne for å vise hvor glad jeg er i denne jenta!

Skrevet av ranveig Sugustad den 22.12.2010 kl.16:00

jeg ønsker å gi denne til min bestevenninne, hun er herlig og elsker å ha gode produkter i skapet :))

Skrevet av Lena den 22.12.2010 kl.16:36

Jeg ønsker å gi dette til min kjære mamma!! Hun har gjort så utrolig mye bra for meg opp gjennom årene, og hun fortjener virkelig å vinne dette. I tilegg er hun også glad i gode produkter:)

Skrevet av Natalie den 22.12.2010 kl.16:52

jeg ønsker å gi denne gavepakken til moren min fordi hun er den beste personen i i hele verden. Hun har nokså livløst og flisetynt hår og må bruke mye hårspray for å holde det oppe :( jeg vet at hun hadde blitt overlykkelig. vi har hatt det litt tøft i høst i å med at mamma ikke hadde jobb.. Så keg merker at hun ttrenger noe for å muntre henne opp, hun bruke ike mye tid på seg selv men på meg, pappa og søstra mi. Også skulle jeg virkelig ønske at mamma får denne !

takk for at du leste : )

klem fra natalie <3

Skrevet av Iselin den 22.12.2010 kl.17:28

Jeg ønsker å gi denne pakken til min støre søster. Hun er en fantastisk søster. Har lyst å gi henne denne gaven fordi hun akkurat har flyttet hjemme fra, og fordi jeg er veldig glad i henne :-)

isse94@online.no

Skrevet av Liv Karoline den 22.12.2010 kl.17:51

Jeg ønsker og gi den til mamma fordi hun er en fantastisk mor og jeg er veldig glad i henne og fordi hun har gjort så mye for meg :) det er sikkert ikke så mange som ville gitt den til moren sin men det vill jeg fordi jeg er utrolig glad i henne.

Liv.karoline@hotmail.com/qnbs.blogg.no

Skrevet av Jacquelinee <3 den 22.12.2010 kl.18:25

Jeg ønsker å gi denne til min mamma som er verdens beste <3 Hun har gått gjennom veldig mye, både negative og positive ting. Hun fortjener denne veldig. Jeg er kjempeglad i henne og hvis jeg hadde vunnet dette og gitt dette til henne så hadde hun blitt veldig veldig glad :) Hun er 41 år gammel og kjempepen <3 :) Jeg er kjempeglad i henne :)

jacke-krf@hotmail.com

Skrevet av Åsne den 22.12.2010 kl.19:25

Jeg ville gitt den til min kjære mamma :) hun er alltid så stresset, og tenker alltid på andre først, så hun får ikke så mye tid til seg selv. Dessuten syns hun det er litt unødvendig når jeg bruker så mye penger på skikkelige produkter, så jeg vil at hun skal prøve og merke forskjellen, så kanskje hun ser at kvaliteten og ikke prisen. :) God jul! :D

aasne.aanestad@hotmail.com

Skrevet av Helle den 22.12.2010 kl.19:40

Jeg ønsker å gi denne gaven til min kjære lillesøster - som alltid har tatt mine hårkurer, shampooer og sminkesaker. Hun som alltid har vært og rotett i kleskapet mitt for å finne noe intresant. Hun som alltid kom til meg om råd, fra kjolevalg til gutter. Hun som har vært og ER en pest og en plage for meg, uansett hva. Hun som alltid vil meg vel, og kjøper det jeg trenger (senest i dag hadde hun kjøpt en julekjole til meg). Hun som alltid setter mennesker framfor henne. Hun med skuespillertalentett. Hun som har vært med meg å gjort kjedelig arbeid.

Søstra mi har jeg alltid kjært, håper virkelig hun får denne gaven - ikke bare fortjener hun den, men da slipper hun å stjele i fra meg :)

hellerfn@msn.com

Skrevet av Marit den 22.12.2010 kl.19:43

Jeg ønsker å gi denne pakken med stæsj til min kjære hund Simo! Grunnen til dette er at Simo ikke trenger disse produktene, og jeg kan "låne" de av han. Til gjengjeld skal jeg gå en ekstra lang tur med han hver dag, og gi han godbiter i ny og ne. Han er sååå spent på om han vinner!!! God jul Sølvi! :)

Skrevet av lisa den 22.12.2010 kl.19:52

Jeg ønsker å gi det til min kjære mor. Hun har veldig lite hårprodukt, og bruker å låne fra meg. Selv om jeg ikke har det beste og dyreste. så jeg synnest hun fortjener det. Så kan jeg låne ifra henne istede.

God jul! :)

nevermind1@live.no

Skrevet av Helena den 22.12.2010 kl.19:54

Om jeg hadde vært så heldig å vinne denne gavepakken ville jeg gitt den til min "svigermor" som lider av en vond muskelsykdom. En virkelig god dame med godt humør og pågangsmot men som dessverre lider seg alt for mye gjennom hverdagen. Dette ville kanskje gitt et lite løft:) Den beste gaven her i verden er faktisk å kunne glede andre!

Skrevet av Birgit den 22.12.2010 kl.20:32

Ønsker å gi den til mamma, enkelt og greit fordi hun er den beste!=)

Skrevet av Maren Charlotte den 22.12.2010 kl.20:47

Ønsker å gi den til min kjære mamma. Julen i vårt hus er litt rar i år siden min søster ikke kommer hjem. Derfor blir det bare meg og mamma i hus på julaften. Jeg skal også jobbe kveldsvakt, så det blir en rar julaften! Derfor synes jeg at mamma fortjener en ekstra oppmerksomhet som hun kan kose seg med :)

Skrevet av marthe den 22.12.2010 kl.20:49

Jeg ønsker å gi en pakke til moren min, som alltid er det for meg. Hun oppmunterer meg, og er per. nå, den viktigste personen i livet mitt. På et tidspunkt der jeg følte at jeg ikke hadde så mange venner, var hun min beste venn. Vi låner prudukter av hverandre, og mitt er hennes og hennes er mitt. Moren min står på hele tiden, og som eneste jenter i familien min, holder hun oss sammen.

Jeg vil gi den til henne, for å vise hvor mye hun betyr for meg!

Skrevet av Miriam den 22.12.2010 kl.21:46

Jeg ønsker å gi det til Mammaen min, fordi hun fortjener det. Hun jobber 75% studerer 50% samtidig! I tillegg har hun tid til både meg, vennene sine og familie. Hun gjør så mye for at alle andre skal ha det bra hele tiden at hun glemmer bort seg selv. Og ikke synes at det er like viktig. Min mor er fantastisk som klarer alt dette, så jeg synes hun fortjener noe til seg selv også! :)

miriam-__-@hotmail.com

Skrevet av Elise den 22.12.2010 kl.23:05

Visst jeg ble den heldige vinneren ville jeg gitt det til min aller beste vennine! hun gjør så mye for at alle andre skal ha det bra, men glemmer ofte seg selv, så hun fortjener virkelig noe til seg selv! :)

Skrevet av Lisa den 22.12.2010 kl.23:47

Jeg ville gitt denne til mammaen min. Hun jobber i Posten hver dag, dagene før jul og får derfor ikke så mye tid til å stelle i stand i huset før julaften. Jeg kunne jo for all del hjulpet, men det gidder jeg ikke, jeg skal se julefilmer å passebaby-hunden vår. I år jobber hun på julaften, samme dagen som hun fyller året. Derfor hadde dette vært en fin bursdag-/julepresang til henne, slik at hun kunne skjemt seg litt ut med gode produkter :)

Skrevet av Maria den 23.12.2010 kl.00:04

Den jeg ønsker å gi denne gaven til er min fatastiske mor som står på for at alle vi andre skal få en herlig jul. Hun har en fulltids jobb og er der når jeg trenger henne i tykt og tynt pluss at hun også har tid til å hjelpe bestemor, være med sine venner og hun har altid til sin familie. Hun unner seg aldri noen ting selv, men ville heller gi meg noe fint og juleønsket hennes er bare at familien hennes er trygg. Hun er den beste i verden hvis du trenger noen å snakke med. Hun er en strek og selvsikker kvinne med et godt hjerte. Og jeg elsker henne.

Så jeg ville ha elsket å overaske henne med noe for å skjemme henne bort.

Hilsen Mors Jente, Maria.

maria-dyra-smil@hotmail.com

Skrevet av Sunniva den 23.12.2010 kl.00:25

Eg ønsker å gje denne gava til min fantastiske unge, spreke og ikkje minst verdens beste bestemor! Ho står på for alle rundt seg, dag og natt. Uansett ka da e, stille ho opp! Eg kan ringe ho til alle døgnets tider og ho stiller opp! Ho er kun god tvers igjennom, og eg syns virkelig ho fortjener å ta litt vare på seg sjøl <3

Skrevet av Yvonne den 23.12.2010 kl.00:31

jeg vil vinne dette til min aller beste venninne Silje Wikstøl, fordi det går ikke ann å finne bedre venninne en ho!

Stiller opp for deg uansett hva! Hvem ønsker vel ikke seg en sånn venn til jul?

Så jeg håper jeg kan vinne denne gaven til henne! For smilet hennes, er grunnen til mitt ! :)

Skrevet av martine martinsen den 23.12.2010 kl.11:19

Hei hei sølvi :-) Jeg ønsker å vinne denne til min kjære storesøster som jeg er veldig glad i.

Så jeg håper jeg kan vinne denne gaven til hun. Jeg låner så mye av ho så hun fortjener denne gaven. Jeg vil også gi den til ho for jeg er veldig glad i hun og hun er veldig snill mot meg.

Vi ler veldig mye sammen og har det koselig. Beste søsteren man kan ha spør du meg.

GOD JUL SØLVI :-)

mail: martine-turn@hotmail.com :)

Skrevet av dorthe den 23.12.2010 kl.14:06

Jeg vil så gjerne gi denne pakken til bestevenninnen min som absolutt trenger produkter på badehyllen. Jeg vet også at hun hadde blitt så utrolig glad for dem og jeg hadde jo blitt årets engel!

Ha en ellers riktig fin jul! :)

dorthe_93@hotmail.com

Skrevet av Lisa den 23.12.2010 kl.16:51

Jeg ville gitt denne gaven til min gode mamma,som fyller 52 år den 29 Desember.

Er litt lite med penger nå i desembers, så derfor hadde dette vært den perfekte gaven!

God jul!

Skrevet av Henriette den 23.12.2010 kl.18:07

Jeg vil gji gaven til mamma for dig hun jobber nesten hele tiden og hun har sjeldent ferie. Om hun hadde fåt denne gaven hadde hun blit veldig glad:-D

Jeg syns hun fortjener den!!!!:-D

God jul Sølvi!!:-D og God jul til alle sammen!!!!:-D

henrietteboland@hotmail.com

Skrevet av Kaia den 23.12.2010 kl.18:50

Jeg vil gi den til bestevenninnen min! Hun er glad i å ta vare på huden og håret sitt så hun hadde blitt kjempe glad for den!

Skrevet av Ida L den 23.12.2010 kl.19:35

Jeg vil gi disse produktene til mamma. Hun er verdens beste mamma og hun trenger å skjemme bort seg selv. Hun har alltid tenkt på alle andre enn selv. Mammaen min har MS sykdom, så hun har problemer med å gå, se, og har koordinasjonsvansker. Så derfor tar hun aldri vare på seg selv.

Hun pleier aldri å pynte seg på håret. Hun har hatt den samme hårsveisen siden jeg var født. ( Og jeg er 20 år, hah ). Så jeg vil gi hun nye hår produkter slik at hun se og føle seg freshere blandt folk.

I hele sitt 51 år har hun aldri invisert i hudpleie produkter. Hun kjøper rynkekrem for 70 kr og tror det vil hjelpe henne mot aldringen. Av hår produkter har hun heller ikke noe ''bra''. Hun kjøper produkter som Glow og Head and Sholders som bare er dårlige produkter.

Håper henne vinner, så vet jeg at hun kommer til å bli glad:D

God jul og godt nyttår Sølvi, så håper jeg du koser deg masse i jula.

Klem Ida L.

Skrevet av vickyliker den 24.12.2010 kl.00:45

Eg ønsker å vinne dette til min bestevenn ! Ho e den beste i hele verden, ho stiller altid opp for meg og e der alltid for meg !! Og dessuten så elskar ho dille og dalle seg på badet <3 Vi går på kver sin skule så da e litt trist !! Men glad for at vi har klart å holde så god kontakt !!

Skrevet av anett den 24.12.2010 kl.07:01

Jeg vil gi denne til min aller beste venn Hanne,for at hun har hatt et tøft år, men likevel alltid tenker på andre å velger selvfølgelig å stille opp, selv om det egentlig har vært henne som har trengt mest støtte.

Så vet jeg at denne pakken hadde passet perfekt til henne!

Hun hadde satt stor pris på det :)

Skrevet av Katrine den 24.12.2010 kl.10:48

Hvis jeg hadde vunnet dette hadde denne gaven gått til min mor. Hun er verdens beste. Stiller alltid opp for oss barn og jeg har aldri sett henne gråte eller sint. Hun skal alltid være sterk for alle. og er den samme når hun er på jobb som hun er hjemme. Hun er en av de som aldri bruker en eneste krone på seg selv så hadde vært kjekt å kunne gi henne dette. Syntes hun fortjener å bli litt skjemt bort.

Skrevet av aqut3alexandra den 24.12.2010 kl.22:35

Hei :)

Eg ønskar å gi ein gåvepakke til min kjære mor som ikkje gjer noke anna enn å jobbe. Ho glemmer ofte å ta vare på seg sjølv og er heilt utslitt.

Eg synes ho fortjenner det!

aqut3alexandra@hotmail.com

aqut3alexandra.blogg.no

Skrevet av Maria<3 den 24.12.2010 kl.23:33

Jeg ville ha gitt det til Mamma fordi: Hu er bare fantasisk:) og hu er også veldig glad i å årne seg å sånn men du har ikke så mange hårprodukter for hun vet ikke åssen merke hun brude kjøpe, å hva som er bra og her vi bor er ikke alle hårmerka heller..... å ta hu jobber veldig mye til tider så jeg vil gitt hu den:)

håper jeg vinner for mamma sin skyld!

Skrevet av mina den 25.12.2010 kl.00:20

den som fortjener denne er min mor. hun stiller opp og er helt fantasktisk! Jeg er utrolig glad i hun , og hun elsker slike produktrer.

Håper jeg kan vinne denne premien og gi den til mamma :-) !

martine-turn@hotmail.com

Skrevet av Marie Sandvold Larsen den 25.12.2010 kl.12:38

Denne premien vil jeg definitivt gi til mamma hvis jeg vinner.

Til jul av meg fikk hun en spadag på Tittins velvære, og med nye produkter til hår og ansikt hadde det toppet julegaven hun fikk :) Mamma er en fantastisk mor, og hun fortjener alt godt. Det er bare så dumt at jeg ikke har råd til noen slike dyre produkter, og det har heller ikke mamma. Og da er vi like langt! Hehe :) Men ihvertfall, jeg ville gitt denne premien til min mor, som sikkert mange andre også ville ha gjort. For jeg er veldig glad i henne<3

Skrevet av Frida den 25.12.2010 kl.13:47

Jeg ville gitt dette til min kjæreste! Rett & slett bare fordi hi er den ho er :-)

Skrevet av Lillesøster den 25.12.2010 kl.22:09

Uten en siste tanke, ville jeg gitt denne gavebomben til min kjære storesøster, Silje. Silje er ei 19 år gammel jente som alltid har et smil om munnen, men bak smilet er det ikke alltid ei like glad jente. Silje sliter nemlig litt med økonomi ettersom hun har flyttet fra oss, og får ikke råd til ting som hun har behov for. Hun bruker mye firstprice shampo og balsam, jeg mener det skader håret hennes og at hun kommer til å ødelegge håret sitt. Silje bor i bokollektiv sammen med 2 andre ukjente jenter, hun bor på det minste rommet og er slett ikke fornøyd med de hun bor i kollektiv med. Hun ene bruker opp alt det varme vannet i dysjen, mens hun andre spiser alle fruktene opp sånn at Silje sin hud ikke får i seg nok vitaminer.

Jeg syntes Silje fortjener denne gavebomben fordi hun trenger vitaminer i huden, og når hun dysjer bør hun ha en sjampo som ikke sliter på håret hennes, tvert imot.

Hilsen bittelille søster.

Skrevet av Amalie og Maja den 26.12.2010 kl.00:38

Jeg vill gjerne gi dette til min mamma. Hun er verdens beste mamma å jeg føler alltid at jeg står i gjeld til henne. Hun er der for meg når jeg er nedenfor eller jeg bare vill prate. Hun er rett og slett nesten som bestevennina min i tillegg til og være den perfekte mor. Hun ønsket seg den Moroccanoil, men siden jeg har så lite penger fikk jeg ikke kjøpt den til hun i julegave. Så derfor ønsker jeg å vinne, jeg vil gi den for og overaske verdens beste mamma !

-majarornes@msn.com

. www.mmbr.blogg.no
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits